PesPro Nations League: Eλλάδα - Πολωνία 4-2, 0-3

Gazzetta team
PesPro Nations League: Eλλάδα - Πολωνία 4-2, 0-3

bet365

Η καταπληκτική ανατροπή στο 2ο ματς με την Πολωνία και ο θρίαμβος με 4-2 είναι το μεγάλο κέρδος για την Ελλάδα στην 2η αγωνιστική του PesPro Nations League, η οποία με ολοκληρώθηκε με μία νίκη και μια ήττα (0-3).

eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Μία μεγάλη νίκη με ανατροπή αλλά και μία βαριά ήττα περιλάμβανε η 2η αγωνιστική του PesPro Nations League για την Εθνική μας ομάδα, που αντιμετώπισε σε δύο αγώνες την Πολωνία. Με αυτόν τον τρόπο συγκέντρωσε άλλους τρεις βαθμούς και έπιασε τους επτά στο σύνολο στον θεσμό.

Στην πρώτη εκ των δύο αναμετρήσεων, την εντός έδρας, η Εθνική μας υπέστη βαριά ήττα με σκορ 3-0. Η Πολωνία έκανε το 1-0 στο α' μέρος με τον Πιόντεκ και στην επανάληψη είχε σκόρερ τους Λεβαντόφσκι και Κοβνάτσκι για το τελικό σκορ. Η Ελλάδα είχε γενικά προβληματική εικόνα μεσοαμυντικά και κινδύνεψε και με άλλα γκολ.

Στο 2ο παιχνίδι, το εκτός έδρας, η Ελλάδα είχε αισθητά βελτιωμένο πρόσωπο στο γήπεδο και έκανε το μεγάλο come back για να επικρατήσει με 4-2. Σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε σε ματσάρα οι Πολωνοί πήραν προβάδισμα στο α' μέρος με τον Ρίμπους.

Ο Κουλούρης έκανε το 1-1, όμως η Πολωνία σκόραρε για το 2-1 με τον Μίλικ. Η Ελλάδα έκανε το 2-2 με τον Κουλούρη και έφτασε στο 3-2 μετά από εκτέλεση φάουλ και γκολ του Μήτρογλου. Το τελικό 4-2 έκανε ο Κουλούρης, που έτσι είχε χατ τρικ. Η Ελλάδα με αυτά τα αποτελέσματα είναι προς στιγμήν πρώτη στη βαθμολογία χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί η 2η αγωνιστική.

Παρακολούθησε το Greece vs Poland PesPro Nations League από τον χρήστη Greece_National_PES_Team στο www.twitch.tv
 

Τελευταία Νέα