Η HFP PES Greece στο Gazzetta Cup powered by AXE: «Στις δύσκολες στιγμές την διαφορά κάνουν οι παρέες και εμείς έχουμε την καλύτερη»

Gazzetta team
Η HFP PES Greece στο Gazzetta Cup powered by AXE: «Στις δύσκολες στιγμές την διαφορά κάνουν οι παρέες και εμείς έχουμε την καλύτερη»

bet365

Η παρέα της ελληνικής κοινότητας του PES έφερε μέσω του gazzetta.gr την απόλυτη gaming εμπειρία στο ευρύ κοινό και ο διαχειριστής Μάνος Μαλατέστας μιλάει για το ραντεβού με… συνέχεια του Gazzetta Cup powered by AXE.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Μπορεί ο κορονοϊός να στέρησε πολλά από τους φιλάθλους μέσα στην εβδομαδιαία ρουτίνα, να έκανε το «φέρτε πίσω τις Κυριακές μας» πιο… επίκαιρο από ποτέ, αλλά ανέδειξε και νέους τρόπους να αξιοποιούμε την αγάπη για το ποδόσφαιρο και τα σπορ.

Ο κόσμος των eSports ήρθε στο προσκήνιο και γέμισε επάξια τις οθόνες μας, αποδεικνύοντας μια παράλληλη αλλά εξίσου έντονη πραγματικότητα, την οποία φυσικά βιώσαμε στον ύψιστο βαθμό μαζί με την Hellenic Federation of PES.

Πρώτα μέσω του Σούπερ Καπ που προβλήθηκε ζωντανά στο gazzetta.gr και πλέον στο πλαίσιο του φαντασμαγορικού Gazzetta Cup powered by AXE, το οποίο μας επιφυλάσσει έναν σπουδαίο τελικό από κάθε άποψη απόψε το βράδυ (20:00).

Το AXE, χορηγός του Gazzetta Cup, με την καμπάνια #AxeResponsiblyStayHome ενθαρρύνει το Μένουμε Σπίτι και ζητά από τους άντρες να κάνουν το ίδιο στηρίζοντας τους στην αγαπημένη τους δραστηριότητα, το gaming.

Αυτή η διαδοχή των events ήταν το εφαλτήριο να διεισδύσουμε τόσο στο eFootball όσο και στην ελληνική κοινότητα του PES, κάτι που ο διαχειριστής της, Μάνος Μαλατέστας μοιράζεται στο gazzetta.gr, διηγούμενος από την αρχή τα γεγονότα μέχρι την έναρξη του μεγάλου τουρνουά:

«Όταν έγινε η πρώτη επαφή με το σάιτ του γκαζετα, για να γίνει live αναμετάδοση του τελικού του Super Cup ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, δεν πίστευα ότι έχουμε πολλές ελπίδες για να το καταφέρουμε. Είπα ας το προσπαθήσω όμως… γιατί όχι;;

Η άμεση απάντηση από το σάιτ και η θετική στάση που κράτησε στην πρόταση μας , με γέμισε με χαρά και σίγουρα με δημιουργικό άγχος για να βγει το αποτέλεσμα που θα προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερο.

Το gazzetta cup είναι η απόδειξη πως όλα πήγαν καλά με το εγχείρημα μας αυτό και έτσι δώσαμε ακόμα ένα ραντεβού , αυτή την φορά και με τις τέσσερις ελληνικές μεγάλες ομάδες».

Η διεξαγωγή των κλασικών ελληνικών ντέρμπι δεν είναι όμως μόνο θέμα ανταγωνιστμού και επικράτησης, αλλά κυρίως μιας ευκαιρίας για θέαμα και άφθονη ψυχαγωγία:

«Σίγουρα η ευκαιρία να προωθηθεί το αγαπημένο μας παιχνίδι και η ελληνική κοινότητα που το απαρτίζει μέσα από το μεγαλύτερο αθλητικό και όχι μόνο σάιτ της χώρας, είναι τεράστια. Ό,τι αγαπάμε εμείς θέλουμε να το προσφέρουμε στους θεατές. Με απαραίτητα στοιχεία το θέαμα και την ψυχαγωγία.

Όλες οι ομάδες βλέπουν την διοργάνωση ανταγωνιστικά, θέλοντας να πρωταγωνιστήσουν και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Μεγάλοι παίχτες δίνουν το παρών και σίγουρα το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει όλους».

Το πιο βασικό σε αυτήν την προσπάθεια, όμως, είναι η παρέα. Αυτή που εμφανίστηκε μέσα στις οθόνες μας και που ο Μάνος ισχυρίζεται ότι είναι η… καλύτερη κι αυτή που αποτελεί όλος ο κόσμος που ήρθε πιο κοντά για να παρακολουθήσει, να υποστηρίξει και σίγουρα να κάνει χαβαλέ με την αγαπημένη του ομάδα και τις αντίπαλες:

«Αυτό που θα ήθελα και θα ήταν ευχής έργον είναι το Gazzetta cup να καθιερωθεί και μια φορά τον χρόνο να δίνεται το μεγάλο ραντεβού και να θυμόμαστε πως στις δύσκολες στιγμές την διαφορά την κάνουν οι παρέες και εμείς έχουμε την καλύτερη.

Ραντεβού στα γήπεδα της HFP - PES Greece λοιπόν και στην τηλεόραση του gazzetta. Ας ελπίσουμε στην όλο και καλύτερη διαφήμιση των eSports.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλα τα παιδιά του gazzetta για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα».

Το «ευχαριστώ» ασφαλώς και ανταποδίδεται κι από το gazzetta και το ραντεβού ανανεώνεται για τις 20:00 και την τελική μάχη ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μέινετε συντονισμένοι.

 

Τελευταία Νέα