Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ενόψει του Gazzetta Cup powered by AXE: «Μας ταιριάζει ο ρόλος του αουτσάιντερ»

Gazzetta team
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ενόψει του Gazzetta Cup powered by AXE: «Μας ταιριάζει ο ρόλος του αουτσάιντερ»

bet365

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι αιωνίων του Gazzetta Cup powered by AXE και ο αρχηγός του Τριφυλλιού κρατά στην ομάδα του το status του αουτσάιντερ με στόχο την έκπληξη.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Οποιαδήποτε κόντρα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δεν χωρά πρόωρους χαρακτηρισμούς, φαβορί και αουτσάιντερ.

Ωστόσο, το Τριφύλλι έρχεται πράγματι να ανατρέψει τα δεδομένα στο γήπεδο του Gazzetta Cup powered by AXE, απέναντι στους Κυπελλούχους και νικητές του Super Cup Ερυθρόλευκους.

Το AXE, χορηγός του Gazzetta Cup, με την καμπάνια #AxeResponsiblyStayHome ενθαρρύνει το Μένουμε Σπίτι και ζητά από τους άντρες να κάνουν το ίδιο στηρίζοντας τους στην αγαπημένη τους δραστηριότητα, το gaming.

Με την σούπερ «μονομαχία» αιωνίων στα ημιτελικά να πλησιάζει στο gazzetta.gr (11/4, 20:30), είναι σίγουρο ότι οι Πράσινοι θέλουν να μετατρέψουν μια χρονιά με μέτρια αποτελέσματα, στο ιδανικό φινάλε.

Ο «κάπτεν» @PhaNtOm_Duck-95 δεν κρύβεται αναφορικά με τη δυσκολία της αναμέτρησης και παραδέχεται ότι ο Παναθηναϊκός πάει στους διπλούς αγώνες με το status του αουτσάιντερ, αλλά με όπλο την ομαδικότητα και συνταγή… Γιώργου Δώνη κάνει κατανοητό το στοιχείο του αιφνιδιασμού που θέλει να εμφανίσει η ταλαντούχα ομάδα του.

«Στην ομάδα μας αγωνίζονται πολύ δυνατοί και γνωστοί παίκτες όπως Djibrilliant_24, SakarakoS_, Antreas_Fc_88, Dark_D_Zero, doctor_mythos13, εγώ και άλλοι.

Δεν ξεχωρίζω όμως κανέναν γιατί όλοι οι παίκτες μας έχουν ποιότητα και δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα», σχολίασε για το δυναμικό του συνόλου, ενώ δεν δίστασε να αναγνωρίσει το έλλειμμα στην ψυχολογία, λόγω της μέτρια χρονιάς από άποψη αποτελεσμάτων:

«Δυστυχώς έχουμε το μειονέκτημα της χειρότερης ελληνικής ομάδας στο παιχνίδι από θέμα στατιστικών και αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια μας. Ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα και το έχει αποδείξει».

Βέβαια, το χαμηλό προφίλ μπορεί να οδηγήσει και σε καλό, με τον @PhaNtOm_Duck-95 να εξηγεί πώς στόχος είναι η κατάκτηση του πρώτου τροπαίου, έστω και χωρίς τον τίτλο του φαβορί:

«Μας ταιριάζει όμως ο ρόλος του αουτσάιντερ. Προτιμούμε το σύστημα 4-2-1-3 που παίζει και η ομάδα μας στην πραγματικότητα. «Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση. Ανυπομονούμε για αυτήν. Είναι σημαντικό να υπερβούμε το εμπόδιο των χειρότερων στατιστικών στο παιχνίδι και να καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρώτο μας τρόπαιο. Να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε και εμείς αλλά κυρίως οι οπαδοί μας».

Οι ματσάρες πλησιάζουν, οι ομάδες έχουν λάβει θέση και το μόνο που απομένει είναι να συντονιστείτε για να υποστηρίξετε την αγαπημένη σας ομάδα.

 

Τελευταία Νέα