Φερστάπεν: «Τα esports είναι μία διέξοδος αυτήν την εποχή και έχουν στρέψει όλο το ενδιαφέρον πάνω τους»

Gazzetta team
Φερστάπεν: «Τα esports είναι μία διέξοδος αυτήν την εποχή και έχουν στρέψει όλο το ενδιαφέρον πάνω τους»

bet365

Ο Ολλανδός πιλότος της F1, Μαξ Φερστάπεν, αναφέρθηκε στα οφέλη των esports και το πόσο βοηθούν σε μία περίοδο απραξίας λόγω του κορονοϊού.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Ο Φερστάπεν επισήμανε σχετικά ανάμεσα στα άλλα: «Τα esports είναι μία διέξοδος για αυτήν την εποχή και ένα μέσο ψυχαγωγίας. Είναι μία δύσκολη κατάσταση αυτή που ζούμε με την απομόνωση στο σπίτι. Να περιμένεις για να φύγει αυτός ο αόρατος εχθρός. Δεν είναι παράδοξο να προσπαθεί ο κόσμος να ψυχαγωγηθεί και να θέλει να περάσει καλά. Το να τρέχουμε και να κάνουμε έστω και κούρσες προσομοίωσης δεν μπορεί να είναι κακό, έτσι δεν είναι; Προσωπικά δεν είχα ποτέ το πολύ μεγάλο μικρόβιο.

Σίγουρα είχα παίξει κάποια παιχνίδια αλλά αγώνες προσομοίωσης αλλά όχι πολλά πράγματα. Είχα πάρει πάντως και ένα τιμόνι για το σπίτι, όμως σαν εικόνα το να παίζεις σε προσομοίωση από το σπίτι και τον καναπέ σου δεν είναι το ίδιο. Όμως τώρα παρατηρώ πως ενώ πριν τα esports μπορεί να μην είχαν τον ίδιο μεγάλο αντίκτυπο τώρα τον έχουν. Τώρα έχει στραφεί όλο το ενδιαφέρον πάνω τους».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED