Φερστάπεν: «Τα esports είναι μία διέξοδος αυτήν την εποχή και έχουν στρέψει όλο το ενδιαφέρον πάνω τους»

Gazzetta team
Φερστάπεν: «Τα esports είναι μία διέξοδος αυτήν την εποχή και έχουν στρέψει όλο το ενδιαφέρον πάνω τους»

bet365

Ο Ολλανδός πιλότος της F1, Μαξ Φερστάπεν, αναφέρθηκε στα οφέλη των esports και το πόσο βοηθούν σε μία περίοδο απραξίας λόγω του κορονοϊού.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Ο Φερστάπεν επισήμανε σχετικά ανάμεσα στα άλλα: «Τα esports είναι μία διέξοδος για αυτήν την εποχή και ένα μέσο ψυχαγωγίας. Είναι μία δύσκολη κατάσταση αυτή που ζούμε με την απομόνωση στο σπίτι. Να περιμένεις για να φύγει αυτός ο αόρατος εχθρός. Δεν είναι παράδοξο να προσπαθεί ο κόσμος να ψυχαγωγηθεί και να θέλει να περάσει καλά. Το να τρέχουμε και να κάνουμε έστω και κούρσες προσομοίωσης δεν μπορεί να είναι κακό, έτσι δεν είναι; Προσωπικά δεν είχα ποτέ το πολύ μεγάλο μικρόβιο.

Σίγουρα είχα παίξει κάποια παιχνίδια αλλά αγώνες προσομοίωσης αλλά όχι πολλά πράγματα. Είχα πάρει πάντως και ένα τιμόνι για το σπίτι, όμως σαν εικόνα το να παίζεις σε προσομοίωση από το σπίτι και τον καναπέ σου δεν είναι το ίδιο. Όμως τώρα παρατηρώ πως ενώ πριν τα esports μπορεί να μην είχαν τον ίδιο μεγάλο αντίκτυπο τώρα τον έχουν. Τώρα έχει στραφεί όλο το ενδιαφέρον πάνω τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα