Η ελληνική ομάδα Intrepid Fox Gaming εξασφάλισε την παρουσία της στο European Masters του League of Legends

Δημήτρης Τομαράς
Η ελληνική ομάδα Intrepid Fox Gaming εξασφάλισε την παρουσία της στο European Masters του League of Legends

bet365

Η ελληνική ομάδα της Intrepid Fox Gaming, είχε εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή της από την Regular Season, στο European Masters του League of Legends, καθώς είχε τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Ο οργανισμός Intrepid Fox Gaming, δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2018, με στόχο την δημιουργία ενός streaming network στις δημοφιλής πλατφόρμες Twitch και Youtube. Πολύ σύντομα μπήκε στον χώρο των esports με την πρώτη ομάδα να δημιουργείται στο παιχνίδι Hearthstone της εταιρείας Blizzard.

Τον Οκτώβριο του 2019, έκανε την είσοδο του στην ελληνική σκηνή του League of Legends, προκειμένου να λάβει μέρος στην δεύτερη σεζόν του Εθνικού Πρωταθλήματος Greek Legends League. Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Σ.Ε.Φ στις 15/12/2019 κατέκτησε την δεύτερη θέση. Πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε η 3η σεζόν του Greek Legends League, στην οποία η ομάδα κατέκτησε την δεύτερη θέση, στον τελικό Bo5 έναντι της WLGaming.

Η ομάδα της Intrepid Fox Gaming, είχε εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή της από την Regular Season, στο European Masters, καθώς είχε τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αντίστοιχα η WLGaming με την νίκη της στον τελικό, εξασφάλισε κι εκείνη την συμμετοχή της στο ίδιο Πρωτάθλημα της Riot Games. Λόγω των απαγορεύσεων για την πανδημία του κορονοϊού, ο τελικός παίχτηκε online αντί για Lan. Ταυτόχρονα και το European Masters, θα παιχτεί Online, προκειμένου να προστατευθούν όλοι οι εργαζόμενοι και οι συμμετέχοντες.

Το roster της ομάδας αποτελείται από:

Main Roster

· Alexandros Karalis - Delitto - Top Lane

· Necati Sarıgül - Appen - Jungle

· Konstantinos Katsikadakos - Pun1sher - Mid Lane

· Ilias Kryonas - Gagai - Bot Lane

· Dennis Kroes - Forsaken - Support

Αναπληρωματικοί

· Paulos Xenidis - Dec1m - Sub Top Lane

Προπονητικό Team

· Alexandros Fragkos - Duriel - Coach

· Apostolos Gourgiotis - Reveal – Coach

Play INS

Στις 2/4/2020 έγινε η κλήρωση των γκρουπ για τα Play Ins στην οποία οι δύο ελληνικές ομάδες θα αγωνιστούν στο EU Masters.

Στις 6/4/2020 αρχίζει η αγωνιστική δράση. Το κάθε γκρουπ θα παίξει Bo1 double round robin. Από εκεί οι 2 πρώτες ομάδες του κάθε γκρουπ προχωράνε στην φάση των Knockout.

Knockout

Στην φάση των Knockout, οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες παίζουν με τις δεύτερες σε Bo3 αγώνες και οι νικητές προχωρούν στο Main Event, όπου εκεί θα συναντήσουν Ευρωπαϊκές Ομάδες που έχουν προκριθεί ήδη.

Χρηματικά Έπαθλα European Masters

· 1η θέση €40,000

· 2η θέση €25,000

· 3η και 4η θέση €13,500

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο: https://lol.gamepedia.com/European_Masters/2020_Season/Spring_Main_Event

Τα παιχνίδια θα παιχτούν σε αυτό το κανάλι: https://www.twitch.tv/gamersloungegr

Ο τελικός του 3ου split που παρουσιάστηκε σε κανάλι του Youtube (του What’s Up της Cosmote): https://www.youtube.com/watch?v=0v0-qUzdFAM

Intrepid Fox Gaming Social Media: Facebook: https://www.facebook.com/intrepidfoxgg/

Twitter: https://twitter.com/intrepidfoxgg

Instagram: @intrepidfoxgg

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCvhDrU3JdITfd3n6iN3nwXg/videos?view=0&sort=p&shelf_id=2 Discord: https://discord.gg/bkFuYJ Website: https://intrepidfoxgaming.com/

 

Τελευταία Νέα