Ζιλ για το esports F1: «Το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί όταν οι επαγγελματίες οδηγοί της Formula 1 κερδίζουν τους Egamers»

Gazzetta team
Ζιλ για το esports F1: «Το ενδιαφέρον θα κορυφωθεί όταν οι επαγγελματίες οδηγοί της Formula 1 κερδίζουν τους Egamers»

bet365

Οι αρμόδιοι του πρόζεκτ του esports της Formula 1 προσδοκούν σε ακόμα πιο μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών οδηγών αλλά και να κυριαρχήσουν έναντι των Egamers - χρηστών. Τι τόνισε σχετικά ο υπεύθυνος προγραμματιστής.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Η esports F1 θα έχει και συνέχεια με το σιρκουί της Μελβούρνης, όμως το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στους επαγγελματίες οδηγούς και σε τι βαθμό δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε ένα διαφορετικό πεδίο απ' αυτό που είχαν μάθει και συνηθίσει. Μάλιστα ένας από τους βασικούς στόχους των διοργανωτών είναι οδηγοί όπως ο Ολλανδός Μαξ Φερστάπεν να μπουν δυναμικά σε αυτήν την... μάχη.

Χαρακτηριστικές ήταν και οι τοποθετήσεις του Πολ Ζιλ, του προγραμματιστή του πρότζεκτ της F1 στο esports στο RaceFans: «Όταν παίζεις ένα video game έχει μεγάλη διαφορά από το να τρέχεις πραγματικά μία κούρσα. Ο κάθε επαγγελματίας οδηγός που δοκιμάζει τις δυνάμεις του θα πρέπει να αφομοιώσει το μοναδικό του στιλ σε κάτι διαφορετικό. Θα πρέπει να αφιερώσει και αρκετό χρόνο στην εκμάθησή του, προκειμένου να είναι καλύτερος. Εμείς ελπίζουμε ότι όπως έγινε στο MotoGP έτσι και στην F1 να βγουν μπροστά για να διαγωνιστούν στο esports όλοι οι επαγγελματίες οδηγοί της Formula και ειδικά όσο εξελίσσεται η σεζόν. Ελπίζουμε πως οδηγοί όπως ο Φερστάπεν θα ενεργοποιηθούν πάνω σε αυτό. Εξάλλου θεωρούμε πως εφόσον υπάρχει πιο μαζική συμμετοχή οι επαγγελματίες οδηγοί δεν θα θέλουν να χάνουν από τους Egamers και τους χρήστες. Το μεγάλο ενδιαφέρον για μένα θα κορυφωθεί όταν οι επαγγελματίες οδηγοί κερδίζουν τους Egamers και όχι το αντίθετο».

 

Τελευταία Νέα