F1 esports: Η δράση με το δεύτερο σιρκουί μεταφέρεται στην Αυστραλία

Gazzetta team
F1 esports: Η δράση με το δεύτερο σιρκουί μεταφέρεται στην Αυστραλία

bet365

Η F1 για τα esports μεταφέρεται στην Αυστραλία στην 2η κούρσα προσομοίωσης της χρονιάς για τις 5 Απριλίου με το σιρκουί της Μελβούρνης και το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Το esports MotoGP και η Formula 1 ξεκίνησαν την χρονιά τους σε Μουγκέλο και Μπαχρέιν αντίστοιχα, όμως υπάρχει και συνέχεια. Για την F1 θα αίναι στις 5 Απριλίου στην Μελβούρνη και για τους λάτρεις του MotoGP ο επόμενος αγώνας προορίζεται για τις 12 Απριλίου.

Στο virtual race του MotoGP στο Μουγκέλο της Ιταλίας είχαν μετάσχει ονόματα, όπως οι Μαρκ και Άλεξ Μάρκεθ (Repsol Honda Team), Μάβερικ Βινιάλες (Monster Energy Yamaha MotoGP), Αλέις Εσπαργκάρο (Aprilia Racing Team Gresini), Άλεξ Ρινς και Χοάν Μιρ (Team Suzuki Ecstar), Φάμπιο Κουαρταράρο (Petronas Yamaha SRT), Ίκερ Λεκουόνα και Μιγκέλ Ολιβέιρα (Red Bull KTM Tech 3) και Φραντσέσκο Μπανιάια (Pramac Racing). Νικητής είχε στεφθεί ο Άλεξ Μάρκεθ.

Στην F1 από την άλλη μετέχει ακόμα και ο αδερφός του Χάμιλτον. Ο θριαμβευτής της προηγούμενης αγωνιστικής δοκιμασίας ήταν ο Κινέζος Γκουανγί Ζου, πρώην της Ferrari και τώρα στη Renault αλλά και οδηγός F2.

 

Τελευταία Νέα