Η Nintendo μηνύει hacker που έχει ίδιο επίθετο με τον CEO της!

Παύλος Παπαπαύλου
Η Nintendo μηνύει hacker που έχει ίδιο επίθετο με τον CEO της!
Τρομερά πράγματα από την Nintendo που συνεχίζει το κυνήγι των hackers.

Είναι γνωστό πως η Nintendo είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο θέμα της πειρατείας και των πνευματικών της δικαιωμάτων και έτσι προχωράει σε μηνύσεις μιας ομάδας hackers, με επικεφαλής μάλιστα τον Gary Bowser. Η εντυπωσιακή συγκυρία είναι μάλιστα πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος της ομάδας Team Xecuter έχει ίδιο επίθετο με τον τωρινό CEO της ιαπωνικής εταιρείας (που είναι και ταυτόχρονα το όνομα του μεγάλου αντιπάλου του Super Mario).

Η Team Xecuter έχει μακρά πορεία στο χώρο του hacking και της πειρατείας, δημιουργώντας ουσιαστικά hacks και πουλώντας τα σε καταναλωτές, οι οποίοι στη συνέχεια μπορούν να προσπεράσουν όλα τα σχετικά κλειδώματα εταιρειών, όπως η Nintendo, ενάντια στην παράνομη αναπαραγωγή του λογισμικού τους.

Ο Gary Bowser έχει ήδη συλληφθεί εδώ και καιρό, ωστόσο πλέον η Nintendo περνάει με φόρα στην αντεπίθεση, κυνηγώντας όσο πιο έντονα μπορεί τους ανθρώπους πίσω από τα εργαλεία SX Core, SX Lite και SX Pro.

Η Nintendo ζητάει 2.500 δολάρια για κάθε παραμετροποιημένη συσκευή που έχει πουληθεί από το γκρουπ, αλλά και 150.000 δολάρια για κάθε παραβίαση πνευματικών της δικαιωμάτων.