F1 2021: To φετινό επίσημο videogame του πρωταθλήματος έρχεται στις 16 Ιουλίου (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
F1 2021: To φετινό επίσημο videogame του πρωταθλήματος έρχεται στις 16 Ιουλίου (vid)
Η Codemasters ανακοίνωσε το F1 2021 που κυκλοφορεί στα μέσα του καλοκαιριού.

Το F1 2021 είναι και πλέον επίσημο, αφού EA και Codemasters ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του για τις 16 Ιουλίου. Η νέα έκδοση θα φέρει τους οδηγούς και τις ομάδες της νέας χρονιάς, καθώς και τις 3 νέες πίστες (Portimao, Imola και Jeddah) που θα προστεθούν μετά την κυκλοφορία. Το F1 2021 θα είναι το πρώτο videogame που θα κυκλοφορήσει με την Codemasters υπό την ομπρέλα της EA και θα γίνει διαθέσιμο σε εκδόσεις για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Το νέο story mode θα έχει την ονομασία Braking Point, βάζοντας τον παίκτη στη διαδικασία να ανέβει στην κορυφή ξεκινώντας από την Formula 2. Το Career Mode θα έχει πλέον επιλογή για δεύτερο παίκτη, έτσι ώστε είτε τοπικά είτε online να μπορείτε να συνεργαστείτε ή και να ανταγωνιστείτε με φίλους σας, ενώ έχει προστεθεί και το Real-Season Start, όπου μπορείτε να μπείτε στο πρωτάθλημα τη στιγμή που διεξάγεται και το κανονικό, με τα δεδομένα εκείνης της χρονικής στιγμής.

Στο παιχνίδι επιστρέφουν ακόμη τα My Team, 2-player split screen, επιλογή για μικρότερη σεζόν για τα πρωταθλήματα F1 και F2, λειτουργία eSports και αρκετά ακόμη. Σε ό,τι αφορά τις εκδόσεις για τις κονσόλες νέας γενιάς, θα υποστηρίζονται μικρότεροι χρόνοι φόρτωσης και βελτιωμένα γραφικά. Όσοι κάνουν προ-παραγγελία την Standard Edition θα πάρουν δώρο το Braking Point Content Pack με αρκετά in-game δωράκια, ενώ η Digital Deluxe Edition θα προσφέρει ακόμη θρυλικούς οδηγούς για το My Team και αρκετά ακόμη εξτραδάκια.

Τέλος, το F1 2021 θα υποστηρίζει το Smart Delivery στις κονσόλες Xbox και τη δωρεάν αναβάθμιση στις κονσόλες PlayStation.