Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του Survivor: Ηλίας Βαλάσης ή Γιώργος Αγγελόπουλος (poll)

Gazzetta team
Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του Survivor: Ηλίας Βαλάσης ή Γιώργος Αγγελόπουλος (poll)
Ποιον θεωρείτε τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του Survivor;

To Survivor έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και μοιραία έχουν φουντώσει και πάλι οι συζητήσεις για το ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης που έχουμε δει ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα μεγάλα φαβορί σε αυτή την άτυπη «μάχη» του ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι άλλα από τον Ηλία Βαλάση και τον Γιώργο Αγγελόπουλο (Ντάνος). Πρόκειται για τους δύο παίκτες που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν όσο κανείς άλλος που έχει συμμετάσχει κατά καιρούς στο ριάλιτι επιβίωσης, από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Ηλίας Βαλάσης είχε λάβει μέρος στο Survivor 1 που είχε προβληθεί το 2003. Για πολλούς ήταν και το πιο δύσκολο Survivor, αφού δεν είχε να κάνει τόσο με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά κυρίως με αυτό της επιβίωσης, όπου οι συνθήκες ήταν πολύ πιο δύσκολες σε σχέση με τη νέα έκδοση του παιχνιδιού που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Το «βατράχι» είχε συγκινήσει με την ιστορία που τον είχε οδηγήσει στην απόφαση να αφήσει το Πολεμικό Ναυτικό για να βρεθεί στη Μαλαισία, καθώς ήθελε να βοηθήσει έναν συνάδελφό του που είχε μείνει ανάπηρος. Ο κόσμος τον ξεχώρισε αμέσως, για το ήθος του και τις ικανότητες του να επιβιώνει σε αντίξοες συνθήκες. Δεν κατάφερε να κερδίσει, ωστόσο έμεινε στην ιστορία ως ο πιο αγαπητός παίκτης του Survivor και ίσως και όλων των ριάλιτι που έχουν βγει έκτοτε. Μέχρι που…

….ήρθε η νέα έκδοση του Survivor το 2016 για να συστηθεί στο κοινό ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Το ριάλιτι επέστρεψε έπειτα από αρκετά χρόνια, διαφοροποιημένο και στηριζόμενο περισσότερο στα αγωνίσματα και ο πρώην ποδοσφαιριστής από την Σκιάθο ήταν εκείνος που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση.

Ο «Ντάνος» ξεχώρισε λίγο μετά την αποπομπή του από την μπλε ομάδα και την εισχώρησή του στην κόκκινη. Η αγωνιστικότητα, το πάθος του αλλά και η ικανότητα να επιβιώνει έκαναν το κοινό να τον λατρέψει και να τον αναδείξει πανηγυρικά στον μεγάλο νικητή. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η μαχητικότητα που επέδειξε απέναντι στην τουρκική ομάδα και οι νίκες που πήρε, όταν οι δύο χώρες κλήθηκαν να αγωνιστούν η μία απέναντι στην άλλη.

Έτσι μετά από 13 χρόνια ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν αυτός που κατάφερε να αμφισβητήσει τον μετρ και δάσκαλο (κατά πολλούς) του Survivor, Ηλία Βαλάση.

Loading...