To νέο ασύρματο headset του Xbox ανατρέπει τα δεδομένα (vid)

To νέο ασύρματο headset του Xbox ανατρέπει τα δεδομένα (vid)
Η Microsoft το φέρνει σύντομα στην αγορά.

Η Microsoft ετοιμάζεται να ρίξει στην αγορά ένα νέο ασύρματο headset για τους gamers που φέρνει τα πάνω κάτω στην κατηγορία. To νέο Xbox Wireless Headset θα πωλείται σε προσιτή τιμή και θα προσφέρει κυρίως μοναδική εμπειρία ήχου, ξεχωρίζοντας όσο καλύτερα γίνεται τη φωνή του παίκτη από τους ήχους κάθε game. Με αυτόν τον τρόπο και ο gamer θα αντιλαμβάνεται καλύτερα τι συμβαίνει στον εικονικό κόσμο που απολαμβάνει, αλλά και θα μπορεί ακόμη καλύτερα τους φίλους και συμπαίκτες του στους online αγώνες.

Από τεχνολογίες, το νέο Xbox Wireless Headset θα υποστηρίζει Windows Sonic, Dolby Atmos και DTX Headphone: X και μέσω της λειτουργίας auto-mute θα μπορεί να απομονώνει το μικρόφωνο όταν δεν το χρησιμοποιεί ο παίκτης (μια σχετική φωτεινή ένδειξη θα δίνει στον gamer να καταλάβει αν αυτό λειτουργεί ή όχι).

Μεγάλο βάρος έχει δοθεί από την Microsoft και στο σχεδιασμό, αφού το νέο σετ ακουστικών έχει μεγάλους οδηγούς, εύκαμπτη στεφάνη και είναι αρκετά άνετο για πολύωρη χρήση. Το νέο μοντέλο είναι συμβατό με κονσόλες Xbox Series X/S, Xbox One και Windows 10 PCs, ενώ μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth και με κινητά και tablets.

Με όλα αυτά, οι παίκτες θα μπορέσουν να απολαύσουν και ακόμη καλύτερα τα παιχνίδια, αφού και με το πρόσφατο Xbox firmware update προσθέτονται νέες λειτουργίες στις κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series S.