«Αυτό το λίγο»: Ο Θέμης Αδαμαντίδης καλωσορίζει το 2021 με την πιο δυνατή μπαλάντα (vid)

Gazzetta team
«Αυτό το λίγο»: Ο Θέμης Αδαμαντίδης καλωσορίζει το 2021 με την πιο δυνατή μπαλάντα (vid)
Ακόμα μια υπέροχη μπαλάντα του Θέμη Αδαμαντίδη, που εξυμνεί τον έρωτα και την αγάπη με «Αυτό το λίγο» που χρειάζεται κάποιος για να καταλάβει ότι τα νιώθει.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει εξυμνήσει την αγάπη με τα τραγούδια του και έχει χαρίσει στο κοινό μεγάλες συγκινήσεις και τεράστιες επιτυχίες.

Διαθέτει μία από τις πιο αγαπημένες λαϊκές φωνές και οι μπαλάντες του κάνουν τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν και βρίσκουν πάντοτε το στόχο τους «Στην καρδιά».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης σε κάθε καινούριο του τραγούδι καταφέρνει να υπερβεί τον ίδιο του τον εαυτό και να χαρίσει μια ακόμη ανεπανάληπτη ερμηνεία. Ο τρυφερός λαϊκός τροβαδούρος της αγάπης πιο ανανεωμένος από ποτέ, έρχεται στο φινάλε της χρονιάς να κάνει τη διαφορά με την πιο δυνατή μπαλάντα της καριέρας του με τίτλο: «Αυτό το λίγο».

Η μουσική του Κωνσταντή ντύνει ιδανικά με τη μελωδία της τους στίχους του Χρήστου Αναστασίου που όπως προδίδει ο τίτλος μιλάνε για τον κεραυνοβόλο έρωτα και «Αυτό το λίγο» που είναι υπεραρκετό για να καταλάβει κανείς ότι έχει βρει την απόλυτη αγάπη.

Επάξια το videoclip έρχεται να συγκινήσει με μια τρυφερή ιστορία αγάπης. Ένα βλέμμα, ένα γέλιο, μια στιγμή αρκεί για να γεννηθεί η πιο δυνατή αγάπη. Η αγάπη που θα δοκιμαστεί από τις τραγικές ανατροπές της ζωής αλλά θα καταφέρει να αντέξει για πάντα. Ο Steven Airth και ο Σπύρος Καψίλης υπογράφουν από κοινού τη σκηνοθεσία ενώ η διεύθυνση και η εκτέλεση παραγωγής είναι της White Mask Media Group.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την καινούρια δισκογραφική εταιρία FINIX.

Απολαύστε το καινούριο τραγούδι του Θέμη Αδαμαντίδη: