Πανηγυρίζουμε: Μάλλον ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς του Lord of the Rings (pic)

Gazzetta team
Πανηγυρίζουμε: Μάλλον ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς του Lord of the Rings (pic)
Φαίνεται πως τα γυρίσματα της σειράς του Lord of the Rings ολοκληρώθηκαν στη Νέα Ζηλανδία, οπότε μπορούμε σιγά σιγά να αρχίσουμε να ουρλιάζουμε.

Το 2020 φεύγει και πάει... στο καλό και μέσα στο 2021 περιμένουμε πολύ ωραία πράγματα. Βέβαια, αυτά τα πολύ ωραία πράγματα δεν αποκλείεται να καθυστερήσουν λίγο, καθώς ο κορονοϊός έχει κάνει το πρόγραμμα των πάντων άνω κάτω.

Όπως και να έχει, μέσα σε αυτά τα πολύ ωραία πράγματα εντάσσεται και η σειρά του Lord of the Rings, που περιμένουμε πως και πώς και φαίνεται, μάλιστα, πως τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στη Νέα Ζηλανδία!

Και όχι, δεν το μαντέψαμε. Απλά, ο σκηνοθέτης των πρώτων δύο επεισοδίων της υπερπαραγωγής της Amazon Studios, J.A. Bayona, ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου γράφει στη λεζάντα της: «Τελευταία φωτογραφία από τη Ν. Ζηλανδία... και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω»! «Και εμείς», είναι η απάντηση...

Ο Bayona συχνά πυκνά ανέβαζε φωτογραφίες και διάφορες ενημερώσεις σχετικά με την πορεία των γυρισμάτων, οπότε η τελευταία του ανάρτηση μαρτυρά μάλλον πως η παραγωγή ετοιμάζεται να προχωρήσει στο στάδιο του post-production.

Θυμίσουμε, επειδή έχει τη σημασία του, η Νέα Ζηλανδία αποτέλεσε ένα από τα ελάχιστα μέρη του πλανήτη όπου ο κορονοϊός πέρασε... και δεν ακούμπησε. Επομένως αυτό έπαιξε τον ρόλο του στο να συνεχιστούν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τα γυρίσματα.

Ο τηλεοπτικός Άρχοντας των Δαχτυλιδιών αναμένεται να είναι η ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία, με το συνολικό budget να αγγίζει το ασύλληπτο ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων!

Ήδη, πάντως, το Amazon Prime Video παράγγειλε και 2η σεζόν, πριν καν γυριστεί η πρώτη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την πλοκή, λέγεται πως η σειρά θα καλύψει τα γεγονότα πριν το Fellowship of the Ring, αποτελώντας επί της ουσίας ένα prequel, με τον Elijah Wood να έχει δηλώσει δημόσια πως θα θυμίζει αρκετά το Σιλμαρίλλιον.

Αν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις (δύσκολο) η σειρά του Lord of the Rings αναμένεται μέσα στο 2021.