Οι συντάκτες του Gazzetta προτείνουν 3 ταινίες + 1 σειρά της COSMOTE TV

Gazzetta team
Οι συντάκτες του Gazzetta προτείνουν 3 ταινίες + 1 σειρά της COSMOTE TV
Από Bryan Crunston μέχρι Nicholas Cage, η λίστα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι για να μην κλείσεις την τηλεόραση αυτές τις γιορτές.

Μια εμπριμέ πικέ κουβέρτα, μια γαβάθα με ποπ κορν και μια μισόλιτρη coca cola σε περιμένουν στον καναπέ που έχεις απέναντι από την τηλεόραση. Έξω βρέχει και κάνει κρύο και εσύ έχεις μόλις πάρει την άδειά σου για τα Χριστούγεννα. Ποιες ταινίες και ποιες σειρές θα δεις μέχρι να μπει η νέα χρονιά;

Μισό λεπτό. Δεν υπάρχει λόγος να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση. Για αυτό, άλλωστε, έχει γραφτεί αυτό το κείμενο. Για να σου προτείνουν οι δημοσιογράφοι του Gazzetta τι να δεις στην COSMOTE TV, η οποία έχει μόλις λανσάρει τη Νέα PVod υπηρεσία της, αυτές τις γιορτές.

Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τις 3 ταινίες και την 1 σειρά που επιλέξαμε:

ΟΙ 3 ΤΑΙΝΙΕΣ

Περιμένει πώς και πώς το Jiu Jitsu ο Βασίλης

«Σύμφωνα με μια αρχαία εντολή των πολεμιστών Jiu Jitsu, κάθε έξι χρόνια ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν μια άγρια φυλή εξωγήινων που θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο», γράφει το imdb για την ταινία και συνεχίζει: «Όταν, όμως, ένας από τους σπουδαιότερους πολεμιστές Jiu Jitsu σκοτωθεί, το μέλλον του πλανήτη και της ανθρωπότητας βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο». Πριν καλά καλά συνέλθω από την περιγραφή, πέφτω πάνω στην αφίσα της ταινίας η οποία παρουσιάζει τον Nicolas Cage να κρατάει ένα λαμπυρίζον σπαθί κράμα dragonsteel και φωτόσπαθου. Ο ενθουσιασμός που δημιουργεί κάθε νέο στοιχείο που μαθαίνω για την ταινία, κορυφώνεται όταν στο όνομα του σκηνοθέτη και ενός εκ των σεναριογράφων υπάρχει αυτό: Dimitri Logothetis.

Για να συνοψίσουμε: Το Jiu Jitsu περιλαμβάνει Jiu Jitsu, Nicolas Cage και έναν άνθρωπο με καταγωγή από την Ελλάδα στο ρόλο του σκηνοθέτη και του σεναριογράφου. Έχω ήδη κάτσει μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης και περιμένω να πάει 15/12 ώστε να είναι διαθέσιμη η ταινία ταινία στο PVoD Πρεμιέρες στο Movies Club της COSMOTE TV, ενώ παράλληλα χειροκροτώ.

Θέλει να πάρει μαθήματα συμπεριφοράς «καλής» συζύγου η Κατερίνα

Juliette Binoche. Αυτό. Δεν περιγράφω άλλο. Ακόμη και αν δεν είναι κάποιος σε φάση να παρακολουθήσει μια υπόθεση τύπου Chocolat ή έστω μια υπόθεση που έχει να κάνει με φεμινισμό και λαμβάνει χώρα στο 1968, κάτι η χριστουγεννιάτικη διάθεση, κάτι το όνομα της μεγάλης αγαπημένης πρωταγωνίστριας, πείθεσαι και πατάς play. Και δεν το μετανοιώνεις. Στη δραματική κομεντί La bonne épouse (aka How to be a good wife) η Paulette χάνει τον σύζυγό της (François Berléand) και έρχεται αντιμέτωπη με τα έξοδα και την κακή οικονομική κατάσταση του σχολείου θηλέων που διευθύνει. Η ώρα των αποφάσεων δεν μπορεί να μετατεθεί και εν λόγω κυρία πρέπει να τα αφήσει όλα πίσω και από καλή σύζυγος να γίνει η πρωταγωνίστρια στη ζωή της.

Στο ψητό: Με Juliette Binoche και γαλλική ταινία δεν έχασε ποτέ κανείς. Να τη δείτε. Στη σκηνοθεσία ο Martin Provost. H ταινία είναι διαθέσιμη στο PVoD Πρεμιέρες στο Movies Club, της COSMOTE TV.

Run για τους λάτρεις των θρίλερ προτείνει η Αιμιλία

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sarah Paulson μας δείχνει ότι έχει πολλά να προσφέρει στο κινηματογραφικό σύμπαν του ψυχολογικού (και μη) τρόμου και οι λάτρεις του είδους το ξέρουν καλά αυτό. Μετά το πολυσυζητημένο American Horror Story και το πρόσφατο Ratched, τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στο Run, ένα κλειστοφοβικό θρίλερ που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Aneesh Chaganty.

Ήδη από το τρέιλερ, η ταινία μας υπόσχεται στιγμές αγωνίας και… τρεξίματος: Μια μητέρα που μόλις έχει γεννήσει, βλέπει το πρόωρο βρέφος της να παραμένει στη ζωή χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών. Τα χρόνια περνούν και η γυναίκα κρατάει την άρρωστη κόρη της απομονωμένη στο σπίτι. Φυσικά, τα πράγματα δεν θα αργήσουν να πάρουν άσχημη τροπή. Το ξέρουμε, το περιμένουμε, το ζητάμε. Θρίλερ βλέπουμε άλλωστε. Η Cloe αρχίζει να υποψιάζεται ότι η μητέρα της κρύβει πολλά μυστικά και θα προσπαθήσει να ξεφύγει.

Θέλετε να μάθετε τη συνέχεια; Λοιπόν, σας έχουμε καλά νέα. Μπορείτε να βρείτε την ταινία στο PVoD Πρεμιέρες στο Movies Club της COSMOTE TV.

Η ΣΕΙΡΑ

Άχαστο το Your Honor για τον Γιώργο

Από τους παραγωγούς των The Good Wife και The Night Of, έρχεται ένα αγωνιώδες θρίλερ ανατροπών, με έναν έγκριτο δικαστή (βλέπε Bryan Cranston -> Walter White-> Breakind Bad) να βρίσκεται αντιμέτωπος με την δυσκολότερη απόφαση της ζωής του, όταν αναγκάζεται να συγκαλύψει ένα φονικό έγκλημα του ίδιου του γιου. Με τις τύψεις του να τον βασανίζουν, αλλά και την ισχυρότερη μαφιόζικη οικογένεια της περιοχής να αναζητά δικαιοσύνη για το έγκλημα με αθέμιτα μέσα, ο δικαστής θα ξεπεράσει τα όρια του και θα ανακαλύψει μέχρι που μπορεί να φτάσει για να προστατέψει το ίδιο του το παιδί. Η σειρά έχει αρχίσει να σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, αφού το παρακολούθησαν περίπου 800.000 άνθρωποι.

Κατηγορία: Crime/Thriller
Προβολή: Κάθε Δευτέρα στο COSMOΤΕ SERIES HD στις 10 το βράδυ, 24 ώρες μετά την Αμερική, αμέσως μετά την προβολή του στο κανάλι το κάθε επεισόδιο είναι διαθέσιμο στον δωρεάν on demand κατάλογο COSMOTE TV PLUS.