Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Premium Video on Demand Πρεμιέρες της COSMOTE TV

Gazzetta team
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Premium Video on Demand Πρεμιέρες της COSMOTE TV
To Premium Video on Demand (PVoD) Πρεμιέρες θα κάνει το φετινό χειμώνα να μοιάζει με μια κινηματογραφική προβολή διαρκείας.

Δύο επιπλέον δωμάτια χρειάζεται κάθε σπίτι προκειμένου να περάσει την καραντίνα όσο πιο ήρεμα και απολαυστικά γίνεται. Το ένα για να φιλοξενεί ένα μικρό βιβλιοπωλείο με βιβλία για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες και το δεύτερο ένα mini video club που θα διαθέτει ξένες κι ελληνικές ταινίες. Από κωμωδίες και περιπέτειες μέχρι θρίλερ και ταινίες εποχής.

Όσον αφορά το πρώτο, μπορείτε να μεριμνήσετε κάνοντας τη δική σας έρευνα αγοράς. Όσον αφορά το δεύτερο, η COSMOTE TV έχει ήδη τακτοποιήσει τα πάντα αφού δημιούργησε το PVoD Πρεμιέρες, έναν νέο κατάλογο ενοικίασης ταινιών, λίγο μετά την κινηματογραφική τους πρεμιέρα ή και απευθείας από τα στούντιο.

Οπότε στο δεύτερο δωμάτιο μπορείτε να τοποθετήσετε έναν αναπαυτικό καναπέ και μια τεράστια οθόνη για να παρακολουθείτε τις ταινίες που φέρνει το PVoD Πρεμιέρες για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε αποκλειστική συνεργασία με τις εταιρείες διανομής Odeon, Tanweer, Spentzos και Rosebud.21. Η υπηρεσία έκανε πρεμιέρα στις 29/10 και προσφέρει ήδη ταινίες για ενοικίαση από 4,90 ευρώ για παρακολούθηση εντός 48 ωρών.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις ταινίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο νέο κατάλογο PVoD Πρεμιέρες του MOVIES CLUB της COSMOTE TV:

Από τις 29/10, είναι διαθέσιμες οι εξής ταινίες:

-«Οι ζωές που δεν έζησα»

Δραματική ταινία στην οποία παίζουν οι Χαβιέ Μπαρδέμ, Σάλμα Χάγιεκ, Ελ Φάνινγκ και Λόρα Λίνεϊ. Κεντρικό της θέμα η σχέση μίας κόρης με τον πατέρα της που πάσχει από άνοια.

-«Πόλεμος στο Σπίτι»

Η νέα κωμική οικογενειακή ταινία του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, στην οποία υποδύεται έναν παππού που βρίσκεται σε «πόλεμο» με τον εγγονό του.

-«Ο Προδότης»

Γκανκστερική ιταλογαλλική ταινία του πολυβραβευμένου σκηνοθέτη Μάρκο Μπελόκιo.

-«Άλυτη»

Το θρίλερ του Μίνωα Νικολακάκη, σε συμπαραγωγή COSMOTE TV.

-«Το μυστικό μας»

Το ψυχολογικό θρίλερ όπου η Νούμι Ραπάς υποδύεται μια γυναίκα στην Αμερική μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, που απαγάγει τον γείτονά της ζητώντας εκδίκηση για τα εγκλήματα πολέμου που πιστεύει ότι εκείνος έχει διαπράξει.

Πρεμιέρα στην COSMOTE TV επίσης κάνει και το ντοκιμαντέρ της Αγγελικής Αντωνίου «Οι Άγνωστοι Αθηναίοι», που συμμετείχε στο Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα του 22ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2020, και το οποίο καταγράφει επί έξι χρόνια τη ζωή των σκύλων στο κέντρο Αθήνας και τη σχέση τους με τους ανθρώπους και τα γεγονότα της πόλης.

Μέσα στον Νοέμβριο, στο PVoD Πρεμιέρες του MOVIES CLUB θα προστεθή το θρίλερ «Έκρηξη Θυμού», με τον βραβευμένο με OSCAR® Ράσελ Κρόου, στον ρόλο ενός ψυχοπαθή που καταδιώκει μία γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε στον δρόμο (από 24/11).

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ

Στον νέο on demand κατάλογο, οι συνδρομητές θα βρουν και κινηματογραφικές ταινίες που θα κάνουν πανελλήνια πρεμιέρα απευθείας στην COSMOTE TV, όπως τα:

«Το Μυστικό»

Μια νεαρή χήρα προσπαθεί να μεγαλώσει μόνη της τα τρία παιδιά της. Κι ενώ βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν σωρό καθημερινές προκλήσεις, ένας μυστηριώδης άντρας θα μπει στη ζωή της για να της διδάξει τη δύναμη της θετικής σκέψης. Παίζουν: Katie Holmes, Josh Lucas, Jerry O'Connell

-«Eπικηρυγμένος Έρωτας»

Θρίλερ με πρωταγωνιστές την υποψήφια για OSCAR® Μαργκό Ρόμπι (I, Tonya, Once Upon a Time… in Hollywood), τον Τράβις Φίμελ (Vikings) και τον Φιν Κόουλ του Peaky Blinders (από 17/11).

«Ληστεία στην Καταιγίδα»

Πρόκειται για τη νέα περιπέτεια του Μελ Γκίμπσον. Υπόθεση: Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ένας τυφώνας, μια συμμορία κακοποιών εισβάλλει σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων για να πραγματοποιήσει μια ληστεία. Δεν έχει υπολογίσει, όμως, τους αστυνομικούς που τυχαίνει να βρίσκονται στο κτίριο.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα αν θα χρειαστεί να περάσουμε ολόκληρο τον φετινό χειμώνα στο σπίτι, για ένα όμως πράγμα είμαστε σίγουροι. Χάρη στο PVoD Πρεμιέρες του MOVIES CLUB της COSMOTE TV δεν θα μας λείψουν οι σημαντικότερες κινηματογραφικές προβολές.