Κυκλοφόρησε η πρώτη παγκόσμια διαφήμιση για το PS5! (vid)

Gazzetta team
Κυκλοφόρησε η πρώτη παγκόσμια διαφήμιση για το PS5! (vid)
Η πρώτη διαφήμιση για το PlayStation 5 είναι γεγονός και έχει ήδη ενθουσιάσει τους gamers.

Κυκλοφόρησε η πρώτη παγκόσμια διαφήμιση του PlayStation 5 προκαλώντας ενθουσιασμό αλλά και αγωνία στους λάτρεις των παιχνιδιών.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η νέα κονσόλα της Sony και τα σενάρια λένε πως αυτό θα γίνει τον Νοέμβριο, ωστόσο η νέα διαφήμιση δίνει μια… γεύση του τι να περιμένουμε.

Η εμφάνιση φαίνεται να έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, με SSD υψηλής ταχύτητας, θα είναι εξαιρετικά γρήγορο.

Δεν υπάρχει, λοιπόν, αμφιβολία ότι σχεδιάζετε ήδη τα παιχνίδια που θα αγοράσετε για το PS5, αν σκέφτεστε να το αποκτήσετε.

Όπως είναι φυσικό, ο ενθουσιασμός αυξάνεται και η κυκλοφορία της πρώτης διαφήμισης δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας κονσόλας

Λόγω της οικονομικής αβεβαιότητας μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για την κυκλοφορία μιας νέας κονσόλας, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της PlayStation, Jim Ryan, είναι πεπεισμένος ότι η Sony θα το κάνει την στιγμή που πρέπει και με τον σωστό τρόπο.

«Η ιστορία έχει αποδείξει πως η επιχείρησή μας είναι μια από τις πιο δυνατές, ακόμα και σε περιόδους ύφεσης», είπε στο BBC.

«Νομίζω ότι αυτό θα οξύνει την ανάγκη μας να διασφαλίσουμε ότι θα επικεντρωθούμε στη σωστή εξίσωση αξίας -ποιότητας. Και τονίζω την αξία σε αντίθεση με την τιμή. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί από ποτέ».