Κουίζ: Πόσο έτοιμος είσαι για κάτι νέο αυτό το καλοκαίρι;

Gazzetta team
Κουίζ: Πόσο έτοιμος είσαι για κάτι νέο αυτό το καλοκαίρι;
Μάθε αν οι φετινές διακοπές θα σου μείνουν αξέχαστες.

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, ωστόσο ξέρουμε ότι, για τους περισσότερους από εσάς, οι διακοπές δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει. Όσο λοιπόν εσείς κλείνετε τα εισιτήριά σας και φτιάχνετε τις βαλίτσες σας, εμείς ετοιμάσαμε ένα κουιζ για να σας προετοιμάσουμε γι αυτό που θα επακολουθήσει.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το λανσάρισμα των 2 νέων εντυπωσιακών γεύσεων myblu, Menthol και Mango/Apricot σε ένταση 1.6%, που έφτασαν για να εμπλουτίσουν την ήδη μεγάλη γκάμα, εμείς θα σας βοηθήσουμε να μάθετε πόσο έτοιμοι είστε γενικότερα για κάτι νέο το φετινό καλοκαίρι.

Οι 2 νέες γεύσεις έρχονται να εμπλουτίσουν τη γκάμα γεύσεων myblu και να προσφέρουν στους ενήλικες καπνιστές μοναδικές εμπειρίες ατμίσματος. Το Menthol προσφέρει δροσερή γεύση μέντας και άρωμα φρεσκάδας. Η σύνθεση του χαρίζει έντονη γευστική εμπειρία μεγάλης διάρκειας. Το Mango/Apricot με τη φρουτένια γεύση Μάνγκο-Βερίκοκο σε ένταση 1.6% και το γλυκό άρωμα μια γεμάτη, αλλά απαλή γευστική εμπειρία στον ατμιστή.

Είστε έτοιμοι για το κουίζ;

Loading...

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, εμείς πιστεύουμε ότι έχει έρθει η ώρα για κάτι καλύτερο, για ένα νέο ξεκίνημα με νέες επιλογές. Νέες επιλογές, όπως αυτές που προσφέρει το myblu, το 1ο σε προτίμηση ηλεκτρονικό τσιγάρο στην κατηγορία του στη λιανική, που ανταποδίδει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και υποδέχεται το καλοκαίρι με 2 νέες εντυπωσιακές προτάσεις γεύσεων: Menthol και Mango/Apricot σε ένταση 1.6%.

Εσύ ποια από τις 2 νέες γεύσεις θα δοκιμάσεις πρώτη;