Brauhaus 3k: Το «σπίτι της μπύρας» θα γίνει και δικό σου σπίτι (pics)

Gazzetta team
Brauhaus 3k: Το «σπίτι της μπύρας» θα γίνει και δικό σου σπίτι (pics)
Η αγαπημένη μας μπυραρία στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει όσες μπύρες και όσους μεζέδες χρειάζεσαι για να μείνεις εκεί όλο το καλοκαίρι.

Εκεί που η ιστορία συναντάει την βαθιά γνώση για την μπύρα και την γευστική ποιότητα, θα βρεις την Brauhaus 3k, ένα εκ των ιστορικότερων μαγαζιών της Νέας Φιλαδέλφειας, και μία από τις πιο γνωστές μπυραρίες σε όλη την Αθήνα. Το “Σπίτι της Μπύρας” –όπως σημαίνει το όνομά της στα Γερμανικά- επανήλθε στην ενεργό δράση το 2019, έχοντας στις αποσκευές του την βαριά κληρονομιά του παρελθόντος του και ως στέγη του το πανέμορφο Παλιό Αρχοντικό του 1920 που το στέγαζε ανέκαθεν.

Οι νέοι ιδιοκτήτες δεν επαναπαύτηκαν στις δάφνες του παρελθόντος, παρά έδωσαν νέα πνοή στο μαγαζί που αισίως πλέον αριθμεί 3 θεματικά δωμάτια, ένα εντυπωσιακό main hall που θυμίζει σε όλα παραδοσιακή γερμανική μπυραρία και φυσικά τον εξωτερικό του χώρο που τα καλοκαίρια σου δίνει έντονη αίσθηση κήπου χάρη στα όμορφα props που τον διακοσμούν.

Η «ποικιλία» είναι συνώνυμο της Brauhaus 3k, όχι μόνο χάρη στις ποικιλίες τυριών, αλλαντικών, λουκάνικων και κρεάτων που θα βρείτε στον πλούσιο και άκρως γευστικό κατάλογο φαγητών της, μαζί με άλλες 9 προτάσεις για να συνοδεύσετε την μπύρα σας, 8 κυρίως πιάτα, 3 σαλάτες και δύο επιλογές για vegans, αλλά και χάρη στην μεγάλη γκάμα της σε μπύρες, που στην κορύφωσή της, αγγίζει τις 60 εμφιαλωμένες ετικέτες και τις 12 βαρελίσιες, με τις 4 εκ των οποίων να εναλλάσσονται εβδομάδα με την εβδομάδα.

Εμφατικά σε αυτή την πολυχρωμία ξεχωρίζει η Voreia Beer της μικροζυθοποιείας Σερρών & Βορείου Ελλάδος Siris MicroBrewery που ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση, βγαίνει σε India Pale Ale, Pilsner, Smoked Amber, Summer Ale, Wit, Stout, Imperial Porter, την νεοφώτιστη καλοκαιρινή Μπύρα Λατίνα και τα δύο... ξαδερφάκια τους την East Coast IPA και την Hoppy Lager της σειράς Happy Brewers.

Το καλοκαίρι φυσικά επιφυλάσσει και αυτό τις δικές του εκπλήξεις στην Brauhaus 3k, καθότι στο ήδη πλούσιο menu της προστέθηκαν πρόσφατα 5 δροσιστικά signature beer cocktails, το ένα εκ των οποίων μη αλκοολούχο, και τα άλλα τέσσερα με vodka, whiskey, tequila και gin αντίστοιχα, ώστε και αυτά να συνοδεύσουν τις εξορμήσεις σας σε αυτό το πανέμορφο μαγαζί στην διαρκώς αναπτυσσόμενη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η όλη εμπειρία της Brauhaus 3k γίνεται ακόμη πιο... πικάντικη, όταν τελικά ανακαλύψεις τις rock ανησυχίες της, και το διαρκώς εναλλασσόμενο μουσικό πρόγραμμά της, που τιμά όλες της δεκαετίες της μουσικής που αγαπήσαμε και αγαπάμε, ενώ για να μην βαριέσαι ποτέ, στα social media της μπορείς να ενημερώνεσαι για τις ελκυστικές προσφορές της, όπως το κλασικό 1+1 Δευτέρας και Τρίτης και τα γενναιόδωρα giveaways που κληρώνουν μέχρι και 8 λίτρα μπύρας ανά εβδομάδα για έναν τυχερό και την παρέα του.

Πεινάς; Διψάς; Ρουτίνιασες και θες κάτι διαφορετικό για την βραδυνή ή και απογευματινή σου έξοδο; Η Brauhaus 3k έχει την διάθεση να σου τα προσφέρει όλα αυτά και με το παραπάνω!

Brauhaus 3k, Λεωφόρος Δεκελείας 67, Νέα Φιλαδέλφεια, Τηλ: 21 0252 6624, Facebook, Instagram