Το τερμάτισε: Τύπος στο Football Manager πέτυχε γκολ μετά από 26 πάσες κι αποθεώθηκε στα social! (vid)

Κώστας Τόπας
Το τερμάτισε: Τύπος στο Football Manager πέτυχε γκολ μετά από 26 πάσες κι αποθεώθηκε στα social! (vid)
Ένας απίστευτος τύπος πέτυχε ένα από τα ομορφότερα τέρματα στην ιστορία του Football Manager, αλλάζοντας 26 πάσες και όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος δεν υπάρχει νόημα να παίζει άλλο, καθώς το... τερμάτισε!

Ο Paul Golah, ένας 26χρονος από το Λονδίνο, δημοσίευσε στα social media ένα από τα πιο επικά τέρματα που έχουν επιτευχθεί στην ιστορία του Football Manager.

Ο Golah, ο οποίος επί του παρόντος είναι βοηθός προπονητή στην ομάδα του Tooting Bec FC, αφιερώνει περίπου 10 ώρες την εβδομάδα για να παίξει Football Manager, καθώς δίνει προτεραιότητα για σπουδές για μεταπτυχιακό στην Ανάλυση Αθλητικής Απόδοσης.

Παρ' όλα αυτά τα εικονικά του επιτεύγματα είναι ακόμα εντυπωσιακά. Πρόσφατα δέχτηκε να αναλάβει στο Football Manager, τα ηνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2021 αφού βοήθησε νωρίτερα της σεζόν την ΚΠΡ να τερματίσει στους πέντε πρώτους στην Premier League.

Οπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η ομάδα του κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Μετά από ασύλληπτη και αδιάλειπτη κυκλοφορία, οι παίκτες σταμάτησαν στις 26 πάσες, προτού η μπάλα καταλήξει στο πλεκτό.

Οσοι θέλετε να πετύχετε κάτι ανάλογο, πάρτε μια ιδέα από τις τακτικές του...