Ένας «καμένος» με το Football Manager προσπάθησε να αποφύγει τον υποβιβασμό έχοντας στην ομάδα του μόνο τερματοφύλακες! (pics)

Κώστας Τόπας
Ένας «καμένος» με το Football Manager προσπάθησε να αποφύγει τον υποβιβασμό έχοντας στην ομάδα του μόνο τερματοφύλακες! (pics)
Σε ένα άσκοπο αλλά απολύτως απαραίτητο πείραμα στο Football Manager, ένας φανατικός φίλος του παιχνιδιού, προσπάθησε να κρατήσει την Νορθάμπτον Τάουν ΦΚ, στην κατηγορία έχοντας στο ρόστερ μόνο τερματοφύλακες!

Ο Andy Tin, ένας 28χρονος gamer από τη Μελβούρνη, συγκέντρωσε στο ρόστερ της ομάδας του στο Football Manager, τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου, ώστε να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.

Πως τα κατάφερε; Ο φανατικός φίλος του Football Manager, μέσω του in-game editor ξεκαθάρισε όλο το ρόστερ της Νορθάμπτον Τάουν ΦΚ, έβαλε στην ομάδα του ένα μεγάλο ποσό χρημάτων και μετακίνησε όλους τους κορυφαίους πορτιέρε στον σύλλογο.

Νόιερ, Εντερσον, Αλισον, Τερ Στέγκεν, Κουρτουά, Ντε Χέα και Ομπλακ ήταν μερικά από τα 35 πρωτοκλασάτα ονόματα τερματοφυλάκων, που έφερε στην Νορθάμπτον Τάουν ΦΚ.

Στόχος; Η αποφυγή υποβιβασμού από την τη League Two της Αγγλίας.

Τα πράγματα ξεκίνησαν καλά για τον 28χρονο gamer καθώς είδε την ομάδα του να παίρνει 3 νίκες σε φιλικά προετοιμασίας, κόντρα σε Sileby Rangers, Brackley και Fleetwood Town. Τα αποτελέσματα του έδωσαν μια ελπίδα πως ίσως μπορούσε να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο που είχε θέσει στην αρχή και να διατηρήσει την ομάδα του στην κατηγορία.

Το αξιοσημείωτο είναι πως χρησιμοποίησε τους τερματοφύλακες τους οποίους είχε στη διάθεση του σε διαφορετικές θέσεις στην 11αδα. Ντε Χέα στην κορυφή της επίθεσης, Εντερσον "10αρι", Χαντάνοβιτς δεξί εξτρέμ, Ομπλακ και Τερ Στέγκεν στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο μοναδικός ο οποίος κράτησε τη θέση του ήταν ο Κουρτουά.

Παρ' όλα αυτά μετά από εννέα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο Αndy Tin απολύθηκε από την ομάδα και τα όνειρα του για τη Νορθάμπτον Τάουν ΦΚ τελείωσαν. Ωστόσο η προσπάθεια μετράει...