MasterChef: Ποια είναι η γνώμη σας για τον... τυφώνα Κατερίνα; (poll)

Αντωνία Σπανού
MasterChef: Ποια είναι η γνώμη σας για τον... τυφώνα Κατερίνα; (poll)
Η Κατερίνα του Master Chef έχει καταφέρει σίγουρα να ξεχωρίσει με την συμπεριφορά του και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές και φανατικούς... εχθρούς. Εσείς σε ποια κατηγορία ανήκετε;

Μέσα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι με τον κορονοϊό το πρόγραμμα που φαίνεται πως κλέβει τις εντυπώσεις και κυρίως συνεχίζει με νέα επεισόδια είναι το Master Chef. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Star συνεχίζει κανονικά και πλέον η τελική 10άδα είναι γεγονός.

Όπως σε κάθε ριάλιτι έτσι και σε αυτό υπάρχουν παίκτες που το κοινό συμπαθεί και υποστηρίζει και υπάρχουν άλλοι που το προκαλούν και με την συμπεριφορά τους φτιάχνουν αντιπάθειες.

Ένα από το πρόσωπα που έχει καταφέρει να έχει και τις δύο παραπάνω κατηγορίες κοινού είναι η Κατερίνα. Η παίκτρια του Master Chef είναι από τους ελάχιστους ερασιτέχνες που κατάφεραν να μπουν στον διαγωνισμό μαγειρικής και μάλιστα να φτάσει μέχρι την δεκάδα, ενώ με την συμπεριφορά της έχει σίγουρα ξεχωρίσει.

Από την πρώτη στιγμή «τράβηξε» τα βλέμματα με την κάρτα ασυλίας που κέρδισε και ενώ έδειξε κάποια δείγματα η ένταση κορυφώθηκε και στα επόμενα επεισόδια με καυγάδες και διάφορες συμπεριφορές. Η Κατερίνα είναι πάντα καυστική και στις προσωπικές συνεντεύξεις, όταν σχολιάζει τους συμπαίκτες της, αλλά και στις προσωπικές αντιπαραθέσεις που έχει μέσα στο σπίτι.

Το περίεργο είναι ότι σίγουρα έχει φανατικούς... εχθρούς, που σίγουρα δεν συμφωνούν με τον τρόπο που τα λέει, αλλά έχει καταφέρει να έχει και φανατικούς υποστηρικτές και κυρίως να ξεχωρίσει στο twitter, με τους χρήστες να την αποθεώνουν για το τρολάρισμα που επιλέγει να κάνει.

Και το μεγάλο ερώτημα είναι το εξής...