Η GOOGLE ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕAΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ STADIA PRO

GAMING

Η Google προσφέρει δωρεάν δύο μήνες σε όλους στο Stadia Pro

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Google εγκαινιάζοντας την δωρεάν υπηρεσία παιχνιδιών στο Stadia Pro για όλους.

Η Google προσφέρει δωρεάν δύο μήνες σε όλους στο Stadia Pro

Συγκεκριμένα η Google ανακοίνωσε πως μόνο μία διεύθυνση Gmail, θα μπορεί οποιοσδήποτε να απολαύσει δωρεάν παιχνίδια στο Stadia Pro, όπως το Destiny 2,  το Thumper, το GRID και πολλά ακόμα εντελώς δωρεάν, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στον πόλεμο κατά της πανδημίας.

Δεκατέσσερις χώρες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη δωρεάν δοκιμή του Stadia Pro και οι χρήστες μπορούν να «λιώσουν» με τις ώρες στα παιχνίδια για τους επόμενους δύο μήνες.

«Η διατήρηση της κοινωνικής απόστασης είναι ζωτικής σημασίας, και η παραμονή στο σπίτι για μεγάλες περιόδους μπορεί να είναι πολύ δύσκολη. Τα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύτιμο τρόπο κοινωνικοποίησης με τους φίλους και την οικογένειά σας όταν είστε κολλημένοι στο σπίτι. Έτσι δίνουμε στους gamers 14 χωρών δωρεάν πρόσβαση στο Stadia Pro για δύο μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Stadia, Φιλ Χάρισον για να συνεχίσει:

«Η Google πραγματοποιεί επίσης κάποιες αλλαγές στο Stadia για να διευκολύνει την είσοδο νέων χρηστών. Για να μειώσουμε περαιτέρω την αναμενόμενη αύξηση της δραστηριότητας, θα υπάρχει  μια προσωρινή λειτουργία που αλλάζει την προεπιλεγμένη ανάλυση οθόνης από 4k σε 1080p. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων σε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή δεν θα παρατηρήσει σημαντική πτώση στην ποιότητα παιχνιδιού».

Την δωρεάν εγγραφή σας μπορείτε να την κάνετε ΕΔΩ.