Τρελαμένος gamer πήρε πρωτάθλημα στο Football Manager και... άναψε καπνογόνο στο δωμάτιο του (pics)

Gazzetta team
Τρελαμένος gamer πήρε πρωτάθλημα στο Football Manager και... άναψε καπνογόνο στο δωμάτιο του (pics)
Η καλύτερη περίοδος για να κάτσεις στο σπίτι και να «λιώσεις» στα videogames είναι αυτή, εξαιτίας του κορονοϊού. Στη Σκωτία ένας 20χρονος gamer αφιέρωσε ώρες στο Football manager και είδε τους κόπους του να ανταμοίβονται.

Το Football Manager, δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, είναι τρόπος ζωής για μερικούς.

Τι κάνεις όταν στην τελευταία αγωνιστική που κρίνονται όλα, κατακτάς το πρωτάθλημα με διαφορά ενός βαθμού από τον δεύτερο; Ανάβεις καπνογόνο στο σπίτι σου!

Αυτό ακριβώς έκανε ο 20χρονος Τζέιμι Τάουτερς από το Αιρ, ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία της Χάμιλτον στο Football Manager και είδε την ομάδα του τελευταία αγωνιστική να κατακτά το πρωτάθλημα.

Η ήττα της δεύτερης Σέλτικ από την Ρέιντζερς σε συνδυασμό με τη νίκη της ομάδας του επί της Αμπερντίν με 2-1, συντέλεσαν στην κατάκτηση του τροπαίου με διαφορά ενός βαθμού.

«Ηταν πραγματικά μια τεράστια μάχη. Η Σέλτικ έχασε από την Ρέιντζερς και εγώ έπρεπε να νικήσει την Αμπερτνίν για να πάρω το πρωτάθλημα. Ηταν τρελό αυτό που συνέβη. Αναψα ένα καπνογόνο και οι γείτονες πανηγύριζαν μαζί μου γι' αυτή την επιτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός gamer.