So Many Days: Ακούστε το νέο single των 1000mods (aud)

Gazzetta team
So Many Days: Ακούστε το νέο single των 1000mods (aud)
Οι 1000mods παρουσιάζουν το ''So Many Days'' μέσα από τον επερχόμενο δίσκο τους ''Youth of Dissent''.

Οι 1000mods έδωσαν στην δημοσιότητα το ''So Many Days'', το 2ο single από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά ''Youth of Dissent'', που είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου.

Στην ανάρτησή τους στο Facebook έγραψαν χαρακτηριστικά, και με αφορμή τις μέρες που ζούμε: ''It’s been So Many Days! No matter all the changes we are going through, remaining true and honest to ourselves are one of the few things really matters. Especially in these uncertain and weird times we all live right now.
This is our new single!
Enjoy, play it as LOUD as you can and stay safe!
''

Την παραγωγή του album επιμελήθηκε ο θρύλος Matt Bayles, γνωστός από τις δουλειές του με τους Isis, Mastodon, Soundgarden, Pearl Jam και Botch, ενώ οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στα Litho Studio (ιδιοκτησίας του Stone Gossard, ιδρυτικού μέλους των Pearl Jam, Temple of the Dog, Mother Love Bone και Green River) και London Bridge Studio (εκεί που ηχογραφήθηκαν το ''Ten'' των Pearl Jam, μεγάλο μέρος της δισκογραφίας των Alice in Chains και το θρυλικό ντεμπούτο των Soundgarden, μεταξύ πολλών άλλων).

Ακούτε το νέο κομμάτι των 1000mods παρακάτω: