Μετά από 85 χρόνια, η Disney αφαίρεσε το σήμα FOX από την 20th Century (pics & vid)

Gazzetta team
Μετά από 85 χρόνια, η Disney αφαίρεσε το σήμα FOX από την 20th Century (pics & vid)
Τέλος εποχής μετά από 85 χρόνια, καθώς η Disney αφαίρεσε το ''FOX'' από την Twentieth Century, προκειμένου να κόψει και τον τελευταίο δεσμό με το παρελθόν.

Μια νέα πραγματικότητα καλούνται να... αντιμετωπίσουν οι απανταχού κινηματογραφόφιλοι -και άντε να συνηθίσει το μάτι τώρα!

Έναν, περίπου, χρόνο μετά την τεράστια συμφωνία της Disney για την εξαγορά του 73% της Fox, που περιελάμβανε, φυσικά και τα κινηματογραφικά στούντιο Twentieth Century Fox και Fox Searchlight Pictures, η πρώτη αποφάσισε να βγάλει το ''FOX'' από και από τα δύο!

Πλέον, λοιπόν και 85 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η 20th Century Fox γίνεται 20th Century Studios και το μικρό «αδερφάκι», που είναι γνωστό για τις πιο low-budget παραγωγές του, θα λέγεται απλά Searchlight Pictures.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Disney, οι αλλαγές, από εκεί και πέρα, δεν θα είναι μεγάλες, ενώ και η χαρακτηριστική μουσική αναμένεται να παραμείνει ίδια.

Θυμίζουμε, από τον Δεκέμβριο του 2017 είχε ανακοινωθεί η ιστορική συμφωνία ανάμεσα σε Disney και Fox, αλλά, τελικά, «πέρασε από 40 κύματα», καθώς στο... κόλπο μπήκε από το πουθενά και η Comcast, προσφέροντας παραπάνω χρήματα. Η Disney, όμως, ανέβηκε από τα 50 στα 71,3 δισεκατομμύρια δολάρια και κάπως έτσι έκλεισε το μεγάλο deal.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ''FOX'' θα σταματήσει να εμφανίζεται άμεσα, αρχής γενομένης από την ταινία της Twentieth Century Studios ''The Call of the Wild'' με τον Χάρισον Φορντ και την ταινία της Searchlight Pictures ''Downhill'' με τον Will Ferrell και την Julia Louis-Dreyfus.