Tenet: Το trailer της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν θα σου τσουρουφλίσει το μυαλό (vid)

Gazzetta team
Tenet: Το trailer της νέας ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν θα σου τσουρουφλίσει το μυαλό (vid)
Το trailer του πολυσυζητημένου Tenet, της μεγαλύτερης παραγωγής που έχει κάνει ποτέ ο Κρίστοφερ Νόλαν -όπως ο ίδιος έχει δηλώσει- κυκλοφόρησε και ήδη μας... τσουρούφλισε το μυαλό!

Το πρώτο trailer του Tenet μόλις κυκλοφόρησε και ήδη, επτά μήνες πριν την πρεμιέρα του, στις 17 Ιουλίου, μας έχει... διαλύσει το νευρικό σύστημα.

Αλλά αυτό θέλαμε -και περιμέναμε- από τον Κρίστοφερ Νόλαν, ο οποίος έχει δηλώσει ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη παραγωγή που έχει κάνει ποτέ. Μεγαλύτερη, δηλαδή, ακόμη και από τα Dark Knight!

Ο 49χρονος σκηνοθέτης, λοιπόν, σχεδόν τρία χρόνια μετά τη Δουνκέρκη, επιστρέφει στην... καρέκλα του, για αυτό το κατασκοπικό δράμα, που θα εξελίσσεται σε πολλές χώρες.

Είναι δυνατόν, όμως, ταινία του Νόλαν και να είναι απλή περιπέτεια; Ποτέ!

Στο trailer βλέπουμε ότι -και πάλι- ο σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, των Memento, Insomnia και Inception... πειράζει -και πάλι- τον χρόνο, με τον πρωταγωνιστή, John David Washington, να ξυπνάει στη μετά θάνατο ζωή!

To Tenet, όπως είπαμε, κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου και πρωταγωνιστούν επίσης οι Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson και Kenneth Branagh.

Καλό καλοκαίρι.