Ποια είναι τα δικά σου New Years Resolutions; (poll)

Gazzetta team
Ποια είναι τα δικά σου New Years Resolutions; (poll)
Μπες και ψήφισε του βασικούς σου στόχους για το 2020.

Έφτασε εκείνη η αγαπημένη ώρα της καταγραφής των New Year’s Resolutions. Η ώρα που βγάζεις χαρτί και μολύβι ή έστω ανοίγεις το πρόχειρο στο κινητό σου και αρχίζεις να καταγράφεις όλα όσα θέλεις να κάνεις τη νέα χρονιά. Όλα όσα θέλεις να κάνεις για να πετύχεις κάτι καλύτερο το 2020.

Με αφορμή την κυκλοφορία του myblu στην Ελλάδα, το Προϊόν Νέας Γενιάς της Imperial Tobacco, το οποίο εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ποιότητα στην εμπειρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου και διαθέτει προγεμισμένες κάψουλες, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενήλικες καπνιστές να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση όχι μόνο ανάμεσα σε 2 επίπεδα Νικοτίνης (0.8% και 1.6%) αλλά τώρα πια και χωρίς νικοτίνη χάρη στο Νέο Blue Ice 0%, δημιουργήσαμε το δικό μας poll σχετικά με τα New Year’s Resolutions.

Λοιπόν; Ποιος είναι ο νούμερο ένα στόχος σου για τη νέα χρονιά;

Το myblu σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις την κάψουλα με την γεύση που σου αρέσει ανάμεσα σε blue ice, tobacco, strawberry mint & tobacco vanilla.

Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσεις άλλο το κυνήγι των στόχων σου για τη νέα χρονιά. Το 2020 ήρθε και οφείλεις στον εαυτό σου να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.