Ποιο είναι το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο γλυκό; (Poll)

Gazzetta team
Ποιο είναι το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο γλυκό; (Poll)
Τα Χριστούγεννα έφτασαν οπότε το Gazzetta.gr αποφάσισε να κάνει ένα Poll για να ξεκαθαρίσει επιτέλους ένα αιώνιο ζήτημα που μας τυραννάει χρόνια πολλά: ποιο είναι το απόλυτο γλυκό των Χριστουγέννων;

Ποιο γλυκό περιμένουμε να γευθούμε στα οικογενειακά τραπέζια; Ποιο είναι εκείνο που περιμένουν σαν τρελοί να έρθουν οι γιορτινές ημέρες για να το «τσακίσουμε» σαν να μην υπάρχει αύριο.

Και επειδή οι καιροί αλλάζουν, το ίδιο και τα γλυκά και οι ορέξεις μας και όλοι και νέοι... πειρασμοί μπαίνουν στο τραπέζι αντικαθιστώντας σιγά σιγά τις παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες γεύσεις με νέες, πρωτότυπες και το ίδιο ή και ακόμα και κάποιες φορές, παραπάνω νόστιμες, είπαμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Μια και καλή.

Και για αυτό, ζητήσαμε τη βοήθεια των ειδικών. Και όταν λέμε «ειδικών", το εννοούμε.

Πήγαμε στα ζαχαροπλαστεία Buzzer Bitter, είδαμε τα καλούδια τους, μας έτρεξαν τα σάλια, και έτσι το πήραμε απόφαση να κάνουμε μαζί το απόλυτο γιορτινό Poll, «δανειζόμενοι» τα κλασικά Χριστουγεννιάτικα γλυκά τους, αλλά και κάποια άλλα που φτιάχνουν υπέροχα, που χριστουγεννιάτικα δεν τα λες ακριβώς καθώς τα τρως όλο το χρόνο, αλλά είπαμε, οι καιροί αλλάζουν!

Μπορεί ας πούμε να σταθεί μια ζουμερή πορτοκαλόπιτα με μια μπάλα παγωτό επάνω δίπλα στα κλασικά μελομακάρονα; Έχει τη δύναμη ένα λαχταριστό προφιτερόλ να κλέψει την παράσταση στο γιορτινό τραπέζι από τους κουραμπιέδες για παράδειγμα;

Μπορούν λέτε ε;

Και βέβαια μπορούν!

Οπότε επειδή εκτός από την γεύση μετράει και εντύπωση, τα ζαχαροπλαστεία Buzzer Bitter «σπάνε τα σύνορα» του Χριστουγεννιάτικου και μόνο γλυκού, κάνοντας ουσιαστικά όλα τα γλυκά, λίγο πολύ... χριστουγεννιάτικα!

Για αυτό λοιπόν και κρίναμε ότι πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε μια και καλή το καλύτερο γλυκό των Χριστουγέννων. Και αυτό το Poll είναι η απόλυτη ευκαιρία.

Και επειδή έχουμε γιορτές και όλο και δώρα κάνουμε, τα ζαχαροπλαστεία Buzzer Bitter δεν θα μπορούσαν να μην είναι στο... κλίμα!

Σίγουρα θα σας χρειαστεί αυτή η προσφορά., το πιστεύουμε απόλυτα!

Πάμε να ψηφίσουμε λοιπόν και το πιο νόστιμο γιορτινό και μη γλυκό, ας κερδίσει!

Τα ζαχαροπλαστεία Buzzer Bitter θα τα βρείτε σε 3 μέρη:

Λεωφόρος Μεσογείων 490, Αγία Παρασκευή

Λεωφόρος Βείκου 8, Γαλάτσι

Εθνικής Αντιστάσεων 1 & Παπανικολή 56-58, Χαλάνδρι

Buzzer Bitter:

email | Facebook | Instagram | Site