Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ BMW ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ANYTIME 2019! (PICS)

CITYLIFE

Ο Σπύρος Σούλης σχεδίασε τον εκθεσιακό χώρο της BMW στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ANYTIME 2019! (pics)

Ήρθε η ώρα να εντυπωσιαστείτε!

Ο Σπύρος Σούλης σχεδίασε τον εκθεσιακό χώρο της BMW στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ANYTIME 2019! (pics)

Τα πιο ιδιαίτερα, πολυτελή μοντέλα BMW θα βρίσκονται για μερικές μέρες μόνο στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ANYTIME 2019.

Σε έναν χώρο 313 τ.μ., θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στον κόσμο της BMW και να δείτε από κοντά τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της.

Πιο συγκεκριμένα θα δείτε την εντυπωσιακή BMW X2, που συνδυάζει το στιβαρό προφίλ των μοντέλων BMW X με τη σπορ φινέτσα ενός coupé, καθώς και το καινοτόμο ηλεκτρικό BMW i3s 120Ah με μοναδικές επιδόσεις.

Το περίπτερο είναι σούπερ πολυτελές όπως πολυτελή είναι και τα αυτοκίνητα της BMW.

Μπείτε στον κόσμο της BMW και δείτε από κοντά τα νέα μοντέλα της.

Τον σχεδιασμό και την επιμέλεια του εκθεσιακού περιπτέρου έχουν ο Σπύρος Σούλης και ο Branko Berlic και το αρχιτεκτονικό τους γραφείο SOULIS & BERLIC.

Γνωρίστε από κοντά σε πανελλαδική πρεμιέρα δύο νέα μοντέλα της BMW.

Ο φετινός εκθεσιακός χώρος της BMW χαρακτηρίζεται από μία δυναμική καμπύλη. Η καμπύλη συμβολίζει τη κίνηση, τη ροή, τη δυναμικότητα, και παραπέμπει στη γεωμετρία  των αυτοκινήτων και τις στροφές των δρόμων. Ως δομικό και συμβολικό στοιχείο στηρίζει πάνω της τα χαρακτηριστικά σύμβολα της αυτοκινητοβιομηχανίας και αγκαλιάζει το σύγχρονο στόλο της.

Ο Σπύρος μέσα σε ένα από τα αυτοκίνητα της εταιρίας.

Τον χώρο σχεδίασαν και επιμελήθηκαν οι αρχιτέκτονες Σπύρος Σούλης και Branko Berlic και το αρχιτεκτονικό τους γραφείο SOULIS & BERLIC.

Γνωρίστε από κοντά, πρώτοι από όλους, σε πανελλαδική πρεμιέρα, την Plug-in υβριδική BMW X3 και την Plug-in υβριδική BMW X5.

Τα υψηλής αισθητικής αυτοκίνητα της BMW αλλά και το υψηλών προδιαγραφών περίπτερο στο οποίο φιλοξενούνται θα μπορείτε να τα δείτε από τις 9 έως τις 17 Νοεμβρίου στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ.

Ο κόσμος που ήδη έχει παρευρεθεί στην έκθεση είναι πολύς.

Η φετινή έκθεση πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 9 έως της 17 Νοεμβρίου.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:

Δευτέρα – Παρασκευή (15:00 – 21:00)
Σάββατο και Κυριακή (10:00 – 21:00)