Πρεμιέρα για την Captain Marvel την Κυριακή 17 Νοεμβρίου (pics & vid)

Gazzetta team
Πρεμιέρα για την Captain Marvel την Κυριακή 17 Νοεμβρίου (pics & vid)
Η πολυαναμενόμενη superhero movie έρχεται στο νέο POP UP κανάλι COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS!

Από 1η έως τις 17 Νοεμβρίου, οι συνδρομητές της COSMOTE TV ταξιδεύουν στο κινηματογραφικό σύμπαν της MARVEL με 15 ταινίες, ντοκιμαντέρ, συνεντεύξεις συντελεστών και πλούσιο υλικό πίσω από τις κάμερες.

Και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, η Captain Marvel, το blockbuster που έσπασε ταμεία με εισπράξεις πάνω από 1,1 δις δολάρια παγκοσμίως έρχεται στις οθόνες τους σπιτιού μας. Και το Captain Marvel δεν είναι μια συνηθισμένη superhero movie! Είναι μια ιδιαίτερη υπερηρωική ταινία που σε βάζει σε σκέψεις σχετικά με το τι μπορείς να δεις σε μια ταινία του είδους αυτού.

Βλέπεις στοιχεία που ήσουν σίγουρος ότι θα δεις, στοιχεία που δεν περίμενες να δεις και στοιχεία που χωράνε πολύ κουβέντα σε πολλά επίπεδα.

Το Captain Marvel είναι μια ταινία που δεν έχει τον epic χαρακτήρα άλλων ταινιών του είδους και δεν βαδίζει ακριβώς πάνω στους κανόνες του. Είναι πιο «ήσυχη» και ιδιαίτερη που στοχεύει στην ηρεμία πριν την καταιγίδα του End Game.
Δεν αναλύει τα πάντα σε σχέση με τη μυθολογία της ιστορίας και δεν έχει την ξέφρενη δράση.

Είναι όμως μια ταινία όμορφη, με ξεχωριστό ύφος και ανθρώπινο χαρακτήρα, που σου ανοίγει την πόρτα, όχι για να κατανοήσεις πλήρως, αλλά για να ξεκινήσεις να γνωρίζεις την ηρωίδα του.

Είναι μια απολαυστική, νοσταλγική βουτιά στα 90s. Πραγματικά αξίζει να δει κανείς αυτή την ταινία για τον πανέξυπνο τρόπο που πουλάει την κουλτούρα της εποχής, ειδικά μέσω της μουσικής της που σε κάθε σκηνή σε κάνει να χαμογελάς.

Περισσότερο από όλα όμως η ταινία είχε να μεταφέρει ένα μήνυμα και το έκανε με αξιοπρεπέστατο, αληθινό και σε σημεία πολύ δυνατό τρόπο.

Δύο λόγια την πλοκή:

Τοποθετημένο στη δεκαετία του 1990, η «Captain Marvel» παρακολουθεί την Carol Danvers καθώς μεταμορφώνεται σε μία από τις πιο ισχυρές ηρωίδες του κόσμου. Όταν ένας μαινόμενος διαγαλαξιακός πόλεμος ανάμεσα σε δύο εξωγήινες φυλές καταλήγει στη Γη, η Danvers και οι σύμμαχοι της βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα.

Τα λέμε στις 21.30 το βράδυ, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου λοιπόν για να απολαύσουμε την την πρώτη υπερηρωίδα με δική της ταινία στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και να «αποχαιρετήσουμε» όπως του αξίξει το POP UP κανάλι COSMOTE CINEMA MARVEL STUDIOS!