Επιβεβαιώθηκε μέσω... αγγελίας το Horizon Zero Dawn 2!

Gazzetta team
Επιβεβαιώθηκε μέσω... αγγελίας το Horizon Zero Dawn 2!
Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της πενταετίας (και βάλε), το Horizon Zero Dawn, επιβεβαιώθηκε, έστω και με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο, πως θα έχει και συνέχεια!

Οι φήμες, άλλωστε -και οι παραινέσεις των gamers, που το λάτρεψαν- ξεκίνησαν σχεδόν με την... κυκλοφορία του πρώτου μέρους, το 2017.

Από τότε, ουσιαστικά, άπαντες συμφώνησαν ότι, απλά, δεν γίνεται να μην υπάρξει συνέχεια.

Και όπως φαίνεται, μένουν πια μόνο οι ανακοινώσεις, για να επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι έρχεται το Horizon Zero Dawn 2!

Η ολλανδική εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού, Guerrilla Games (δικιά της είναι, επίσης και η σειρά Killzone), είτε την πάτησε είτε εσκεμμένα είπε να προκαλέσει λίγο σούσουρο μέχρι τις ανακοινώσεις.

Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, ανέβασε στην ιστοσελίδα της αγγελία, με την οποία ζητά καλλιτέχνη τεχνικής βλάστησης, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Στην Guerrilla έχουμε τέσσερις ομάδες αφιερωμένες στη δημιουργία των εκπληκτικών τοποθεσιών του Horizon. Μια ομάδα επικεντρώνεται στη δημιουργία πλούσιας και εκπληκτικής βλάστησης. Χτίζουμε αυτά τα τρισδιάστατα μοντέλα από το μηδέν».

Εκτός, λοιπόν, αν ετοιμάζουν ένα άλλο, εντελώς διαφορετικό πρότζεκτ, που τυγχάνει να έχει και αυτό το όνομα Horizon, φαίνεται πως σύντομα θα πάρουμε ξανά στα χέρια μας την αγαπημένη Aloy και θα αρχίσουμε και πάλι να «θερίζουμε» ζώα-ρομπότ...

Έχοντας επιβεβαιωθεί, δε, ότι το Playstation 5 κυκλοφορεί σε, περίπου, έναν χρόνο, δεν αποκλείεται το Horizon Zero Dawn 2 να «τρέξει» να προλάβει...