Τα βρήκαν Sony και Disney: Επιστρέφει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ο Spider-Man

Gazzetta team
Τα βρήκαν Sony και Disney: Επιστρέφει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel ο Spider-Man
Tον προηγούμενο μήνα τα δυο μεγαθήρια πήραν «διαζύγιο», βυθίζοντας στη θλίψη τους θαυμαστές του.

O Spider-Man επιστρέφει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel για μια τρίτη ταινία, όπως ανακοίνωσαν επίσημα Sony και Disney.

Θυμίζουμε ότι τον προηγούμενο μήνα τα δυο μεγαθήρια πήραν «διαζύγιο» λόγω διαφωνίας στο οικονομικό σκέλος και ο δημοφιλής ήρωας είδε την πόρτα της εξόδου από το MCU.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι δυο εταιρείες βρήκαν κοινή γραμμή πλεύσης.

Έτσι, ο Spider-Man επιστρέφει για τρίτη φορά στο MCU, με πρωταγωνιστή τον Τομ Χόλαντ και οι φαν του έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου 2021 και στην παραγωγή θα βρίσκεται η Marvel Studios και ο Κέβιν Φέιγκ. Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει και μελλοντική τέταρτη ταινία του Spider-Man, όπως συμφωνήθηκε στη συνεργασία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχιστεί το ταξίδι του Spidey στο MCU. Eγώ, όπως και όλοι οι υπόλοιποι στη Marvel Studios, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί του», δήλωσε ο Φέιγκ και συνέχισε προσθέτοντας: «Ο Spider-Man είναι ένα παντοδύναμο σύμβολο και ένας ήρωας, του οποίου οι ιστορίες αφορούν όλες τις ηλικίες και ακροατήρια σε όλον τον κόσμο. Φαίνεται να είναι μάλιστα και ο μόνος ήρωας που έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται σε πολλαπλά κινηματογραφικά σύμπαντα, οπότε, ενώ η Sony αναπτύσσει το δικό της Spidey-verse, ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον».

Η Έιμ Πασκάλ, παραγωγός των δυο προηγούμενων ταινιών η οποία επιστρέφει και στην επερχόμενη τρίτη ταινία δήλωσε: «Είναι εκπληκτικό. Η ιστορία του Peter Parker πήρε μια δραματική τροπή στο Far From Home και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη, που θα δούμε το που θα οδηγήσει αυτό το ταξίδι. Αυτή η συνεργασία έχει υπάρξει πολύ νικηφόρα για τα στούντιο, το franchise και τους φαν και χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχιστεί».

Πηγή: reader.gr