Τo Affair συνεχίζεται για 5η σεζόν (vid)

Gazzetta team
Τo Affair συνεχίζεται για 5η σεζόν (vid)
Κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να έρθει ο Αύγουστος για να το απολαύσουμε στην COSMOTE TV.

Το «Affair» είναι από αυτές τις σειρές που μπαίνεις μέσα. Που πατάς το πλέι στο πρώτο επεισόδιο και σηκώνεσαι από τον καναπέ 2 σεζόν μετά. Επειδή δεν έχει βγει η τρίτη.

Όλοι το ίδιο είχαμε πάθει και μαζί με τους δημιουργούς της σειράς προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τις συναισθηματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις μιας εξωσυζυγικής σχέσης. Βλέπαμε πώς βίωναν την καθημερινότητα και οι δύο πλευρές (του άντρα και της γυναίκας) και βυθιζόμασταν στα παιχνίδια της μνήμης των πρωταγωνιστών που συχνά μας αποπροσανατόλιζαν.

Η υπόθεση ήταν η εξής:

Η Ruth Wilson έπαιζε την Alison, μια νεαρή γυναίκα που δούλευε σαν σερβιτόρα σε ένα δημοφιλές εστιατόριο στο Hamptons, στον απόηχο μιας οικογενειακής τραγωδίας. Ο σύζυγός της Cole (Jackson) πάλευε να τα κρατήσει όλα σε ισορροπία, τόσο τη σύζυγό του όσο και το επιβαρυμένο οικονομικά ράντσο που έχει η οικογένειά του εδώ και πολλές γενιές. Ο συναισθηματικά φορτισμένος γάμος τους έγινε ακόμη πιο περίπλοκος, όταν η Alison ξεκίνησε μια σχέση με τον Noah (West), έναν επίδοξο μυθιστοριογράφο που περνούσε το καλοκαίρι στα πεθερικά του στο νησί. Η Tierney έπαιζε την Helen, τη σύντροφο του Noah από το κολέγιο, την καλύτερη του φίλη, μητέρα των παιδιών του, ερωμένη του και τη γυναίκα για 17 χρόνια.

(***SPOILER***) Ο 4ος κύκλος έκλεισε απότομα με την Άλισον να δολοφονείται από τον νέο σύντροφό της.

Και εκεί που πιστεύαμε ότι όλα θα έμεναν εκεί, έρχεται ο 5ος κύκλος στην COSMOTE TV να μας διαψεύσει.

Στον 5ο κύκλο, μετά από κάποιες δεκαετίες, η ενήλικη πια κόρη του Cole και της Alison θα προσπαθήσει να καταλάβει τι συνέβη στη μητέρα της. Η Helen θα κάνει σχέση με έναν αστέρα του κινηματογράφου ενώ ο Noah θα πρέπει να φροντίσει πλέον αυτός την οικογένεια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι θα βρεθεί να σώσει την απουσία της Alison και να κρατήσει το ενδιαφέρον μας αμείωτο –όπως συνέβη και τις προγούμενες 4 σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά έχει κερδίσει μέχρι τώρα 3 Χρυσές Σφαίρες (Golden Globes) και ότι η βραβευμένη θεατρική συγγραφέας και παραγωγός Sarah Treem (House of Cards, In Treatment) έγραψε το αρχικό σενάριο από μια ιστορία που έγραψε μαζί με τον Hagai Levi.

Προβολή: 26 Αυγούστου COSMOΤΕ CINEMA 4HD 21.00. Και κάθε Δευτέρα στις 21.00.