To "Kill Bill 3" είναι πιο κοντά από ποτέ (vid)

Gazzetta team
To "Kill Bill 3" είναι πιο κοντά από ποτέ (vid)
H ελπίδα πεθαίνει τελευταία καθώς ο Κουέντιν Ταραντίνο τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ούμα Θέρμαν για ένα «Kill Bill 3».

Φωτιές άναψε στους φαν του «Kill Bill» η δήλωση που έκανε ο Κουέντιν Ταραντίνο σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Happy Sad Confused podcast» του MTV.

O Ταραντίνο επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την πρωταγωνίστρια της ταινίας Ούμα Θέρμαν, για το τρίτο μέρος του «Kill Bill» που βέβαια το ακούμε εδώ και χρόνια.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι ο ίδιος επιθυμεί να γυρίσει και την τρίτη συνέχεια για να έχει μια ολοκληρωμένη τριλογία.

Σύμφωνα με τον Ταραντίνο η ταινία θα εστιάζει στην ενήλικη πλέον κόρη της Vernita Green η οποία θα διψά να πάρει εκδίκηση από την «Νύφη» Ούμα Θέρμαν για το θάνατο της μητέρας της.

«Εγώ και η Ούμα έχουμε μιλήσει ανοιχτά πρόσφατα, για να είμαι ειλικρινής. Το έχω σκεφτεί αρκετά και για την ακρίβεια συζητήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Αν κάποια ταινία μου πρόκειται να προκύψει από κάποιες προηγούμενες, αυτή θα είναι το τρίτο "Kill Bill"», ανέφερε ο Ταραντίνο και οι φαν ξεκίνησαν να ανοίγουν σαμπάνιες.

Παράλληλα όμως ο Ταραντίνο έχει δηλώσει ότι μετά τη δέκατη ταινία του θα αποσυρθεί από το σινεμά και θυμίζουμε ότι η πρόσφατη ταινία του «Once Upon a Time in Hollywood» είναι η ένατη στη σειρά. Όπερ σημαίνει ότι έχει μείνει το κύκνειο άσμα του. Πρόσφατα στο GQ Australia φρόντισε να το υπενθυμίσει στο κοινό σημειώνοντας «Όσον αφορά στις κινηματογραφικές ταινίες νομίζω πως έχω φτάσει στο τέλος του δρόμου. Φαντάζομαι τον εαυτό μου να γράφει βιβλία και θεατρικά έργα, έτσι θα παραμείνω δημιουργικός. Ό,τι είχα να δώσω στο σινεμά το έχω δώσει», κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι το «Kill Bill 1» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2003 ενώ το δεύτερο μέρος ακολούθησε τον Απρίλιο του 2004.

Πηγή: reader.gr