5 πράγματα που πρέπει να αγοράσεις πριν το Πάσχα (pics)

Κατερίνα Καλού
5 πράγματα που πρέπει να αγοράσεις πριν το Πάσχα (pics)
Μια συντάκτρια επισκέπτεται τα Seven Spots και ετοιμάζει την απόλυτη λίστα για τον κάθε νονό.

Φωτογραφίες: Μίνα Ρήγα

Το Πάσχα έφτασε. Και μπορεί να μην έχεις κανονίσει ακόμη πού θα το περάσεις (αν με ρωτάς οι Κυκλάδες είναι πάντα μια καλή επιλογή), αλλά σίγουρα έχεις σκεφτεί ότι θες να αγοράσεις τα πάντα από τα μαγαζιά.

Ειδικά αν είσαι νονός, έχεις μπει στη διαδικασία να σκεφτείς τι μπορεί να θέλει το βαφτιστήρι τώρα που μεγάλωσε. Όχι, η λαμπάδα με την κορδέλα δεν είναι αρκετή.

Το Gazzetta επισκέφτηκε τα Seven Spots Γαλατσίου και έχει τη λύση για όλα.

Μοναδικό πρόβλημα που εντόπισε; Ότι μπορεί ο νονός να κρατήσει τα μισά δώρα για τον εαυτό του.

Δεν πειράζει. Προχωράμε.

5. Μπλούζα Marvel

Ένα T-shirt με logo Marvel σε βγάζει ασπροπρόσωπο και εσένα και το βαφτιστήρι. Μην το σκεφτείς στιγμή, αυτή είναι η μπλούζα που πρέπει να έχει κάθε υπερήρωας που σέβεται τον εαυτό του.

Οι επιλογές σου; Σε μαύρο αν είσαι πιο σοβαρός και θα πας και στην Ανάσταση και σε άσπρο με πολύχρωμα γράμματα αν θες να το πας ένα βήμα παραπέρα.

4. Ασύρματα ακουστικά JBL Tune 500BT

Τι εννοείς δεν έχεις ακόμη ασύρματα ακουστικά; Και πώς θα ταξιδέψεις; Δεν γίνεται να μπεις σε πλοίο/αεροπλάνο/τρένο/κτελ/αυτοκίνητο με άλλους χωρίς αυτά τα JBL.

Με τα μπλε ακουστικά στα αυτιά και θα σε σέβονται οι συνταξιδιώτες και εσύ δεν θα τους ακούς. Win win η κατάσταση.

3. Senso FB5 Fitness Band 5


Παρακολουθεί τις δραστηριότητες, τις θερμίδες, την απόσταση, τα βήματα, τις σκάλες που αναβαίνεις καθώς και τον ύπνο σου.

Αυτό είναι το εργαλείο που θα χρειαστείς για να βρεις τη φόρμα σου μετά το Πάσχα. Αν αντέχεις, βέβαια βάλ' το στον καρπό σου και κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Μπορεί οι δείκτες να χτυπήσουν κόκκινο (των θερμίδων μόνο), αλλά τουλάχιστον θα έχεις στυλ.

2. Επιτραπέζιο Monopoly Game of Thrones Edition

Ο όγδοος κύκλος είναι εδώ και τα πάντα στο μυαλό σου κινούνται γύρω από το Γουέστερος. Δίκαιο.

Τι θα έλεγες να το ζήσεις λίγο σαν άλλος Tyrion και να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε μια παρτίδα στη Monopoly Game of Thrones Edition;

Ας κερδίσει και το βαφτιστήρι στη χειρότερη.

1. Bluetooth φορητό ηχείο OMEGA

Διακοπές χωρίς μουσική δεν είναι διακοπές. Αυτό το Πάσχα όπου και αν βρεθείς θα πάρεις μαζί σου το Bluetooth Φορητο Ηχειο 4 in 1 Omega OG58BB και θα ανεβάζεις τη διάθεση όλων.

Γιατί να επιλέξεις το συγκεκριμένο; Πολύ απλά γιατί είναι μικρό αλλά υψηλής ποιότητας ηχείο και κυρίως είναι συμβατό με κινητά τηλέφωνα, smartphones, tablet και άλλες συσκευές με λειτουργία Bluetooth.

Έτοιμη και η βαλίτσα, λοιπόν.

Τώρα ξέρεις πού θα βρεις τα καλύτερα εναλλακτικά δώρα. Σε ένα από τα 70 καταστήματα Seven Spots σε όλη την Ελλάδα.

Αν τώρα δεν θες καν να πεταχτείς στο πιο κοντινό location, μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου ηλεκτρονικά στο sevenspot.gr. Τόσο μπροστά.