Τώρα μπορείς να παίζεις Playstation 4 από το iPhone (pic)

Gazzetta team
Τώρα μπορείς να παίζεις Playstation 4 από το iPhone (pic)
Νέα δεδομένα για τους εκατομμύρια χρήστες του Playstation 4, οι οποίοι στο εξής θα μπορούν να «καίγονται» μέσω tablet και iPhone.

Με μία κίνηση υπεροχής, η SONY φέρνει την «επανάσταση» στον κόσμο του gaming< καθώς από την τρέχουσα εβδομάδα, οι κάτοχοι της κονσόλας του Playstation 4 θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν τα αγαπημένα τους video games μέσω διάφορων άλλων ηλεκτρονικών συσκευών, όπως τα tablet και τα smartphones τους.

Πιο συγκεκριμένα, η κατασκευάστρια εταιρεία της πιο διάσημης κονσόλας video games ανακοίνωσε πως με το πιο πρόσφατο update της συσκευής, οι χρήστες θα είναι σε θέση να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια μέσω iPhone και iPad.

Όπως αναφέρει το Βusiness Insider, η αλλαγή της συσκευής θα είναι διαθέσιμη μέσω της επιλογής του Remote Play, ενώ οι χρήστες το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν θα είναι το update της κονσόλας τους και στη συνέχεια το «κατέβασμα» του σχετικού app, που θα επιτρέπει το παιχνίδι μέσω των συσκευών iOS.

PlayStation 4 remote play (iOS)

Μοναδικό «μελανό» σημείο είναι η αδυναμία χρήσης των τηλεχειριστηρίων DualShock 4 στο παιχνίδι μέσω των iOS, κάτι που αναμένεται πάντως να συμβεί στο άμεσο μέλλον, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η SONY είχε ξεκινήσει παρόμοιες προσπάθειες από το 2013.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις οδηγίες για το update της κονσόλας

Εδώ μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το app για παιχνίδι μέσω iOS