Τα 9 πράγματα που θα απολαύσουμε στην COSMOTE TV τον Δεκέμβριο (pics & vids)

Γιάννης Κονταξής
Τα 9 πράγματα που θα απολαύσουμε στην COSMOTE TV τον Δεκέμβριο (pics & vids)
Ο πιο σπορ και ο πιο κινηματογραφικός μήνας της χρονιάς είναι προ των πυλών και έχει την υπογραφή της COSMOTE TV!

Αν μας έλεγαν να επιλέξουμε να περάσουμε όλο τον Δεκέμβριο κλεισμένοι στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση ή κάθε μέρα έξω με φίλους πίνοντας και τρώγοντας, θα διαλέγαμε άνετα το πρώτο. Άλλωστε, και σπίτι σου μπορείς να είσαι κάθε μέρα με φίλους και να τρως και να πίνεις ακατάπαυστα. Ιδίως τον Δεκέμβριο που η ποικιλία των γλυκών και των αλμυρών εδεσμάτων ξεπερνά σε ποσότητα ακόμα και τις χιλιάδες θερμίδες που έχουν όλα αυτά μαζί.

Μάλιστα, τον φετινό Δεκέμβριο, δεν υπάρχει λόγος να βγεις από το σπίτι, όταν μαθαίνεις το πρόγραμμα της COSMOTE TV. Ξέρεις, τι κάνεις; Παίρνεις χαρτί και μολύβι, συμπληρώνεις αναλυτικά όλες τις ημερομηνίες των αγώνων, των σειρών και των ταινιών, παίρνεις τηλέφωνο τους κολλητούς και το κορίτσι και γίνεσαι ο Άγιος Βασίλης για όλους τους! Τέτοια δώρα δεν θα έχουν ξαναδεί! Πρεμιέρες και α' τηλεοπτικές προβολές, κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, όλα τους τα χαρίζεις για να κάνουν αξέχαστα Χριστούγεννα.

Δεν υπερβάλλουμε. Έτσι ακριβώς είναι. Όσοι μας διαβάζετε πιστά, ξέρετε ότι τα λέμε καιρό αυτά. Και επειδή εμείς εδώ στο Gazzetta τους αγαπάμε τους δοτικούς και μερακλήδες τύπους, σου φτιάξαμε ήδη πρόγραμμα για να ξέρεις πώς να κινηθείς.

1. Χαρά και λύπη μαζί για την τελευταία αγωνιστική του Champions League

Χαρά και λύπη μαζί θα μας περιβάλλει τον Δεκέμβριο. Το αγαπημένο μας Champions League, η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, φτάνει στο τέλος της φάσης των ομίλων. Από τη μία, χαιρόμαστε που πλέον μπαίνουμε σιγά σιγά στη φάση των «16», αλλά από την άλλη, λυπόμαστε λιγάκι που τα ματς λιγοστεύουν. Όμως, τι να κάνεις... Δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή. Ευτυχώς, την τελευταία αγωνιστική θα δούμε Μπενφίκα – ΑΕΚ (12/12, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD), τις ματσάρες Μπαρτσελόνα – Τότεναμ (11/12, 22:00) και Λίβερπουλ – Νάπολι (11/12, 22:00), αλλά και κάμποσα ακόμα ματς που θα κρίνουν ποιες ομάδες περνούν στην επόμενη φάση και ποιες συνεχίζουν στο Europa League.

2. Η τελευταία αγωνιστική του Europa League μας προετοιμάζει για ακόμα πιο σούπερ Πέμπτες!

Ευτυχώς, οι ελληνικές μας ομάδες θα δώσουν το τελευταίο ευρωπαϊκό τους ματς στην έδρα τους, μπροστά στους φιλάθλους τους. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (13/12, 19.55, COSMOTE SPORT 2HD) και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη θρυλική Μίλαν (13/12, 22.00, COSMOTE SPORT 3HD), σε δύο αγώνες που θα έχουμε ανάγκη το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να πλασαριστούμε σε καλύτερη θέση στην βαθμολογία της UEFA. Παράλληλα, η 13η του Δεκεμβρίου θα μας βρει καθηλωμένους στην οθόνη γιατί στο Europa League γίνεται πραγματικά χαμός για το κυνήγι των δύο πρώτων θέσεων σε πολλούς ομίλους και θα χορτάσουμε μπαλίτσα με πολλά ματσάκια.

3. Η Δεκεμβριανή συνήθεια που έγινε λατρεία: Φουλ της αγωνιστικής στην Premier League

Από την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, η Premier League καλωσορίζει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με επτά αγωνιστικές! Το ξέρετε ήδη αυτό, στην Αγγλία την αγαπάνε πολύ την μπαλίτσα και δεν σταματούν στιγμή να την κλοτσούν. Πάρτε βαθιά ανάσα και δείτε τι ματσάρες θα παρακολουθήσουμε: Άρσεναλ – Τότεναμ (02/12, 16:05), Λίβερπουλ – Έβερτον (02/12, 18:15), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (05/12, 22:00), Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (08/12, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD), Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16/12, 18:00, COSMOTE SPORT 1HD), Λίβερπουλ – Άρσεναλ (29/12, 19:30). Τώρα πάρτε ένα ημερολόγιο, σημειώστε τις ημερομηνίες και και μην κανονίσετε τίποτε άλλο!

4. Γεμάτη συναρπαστικές ανατροπές η φετινή La Liga

Και εκεί που κάθε χρόνο είχαμε συνηθίσει το... τρίπολο Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, τσουπ, να τη φέτος η Σεβίλη να κάνει την έκπληξη και να είναι πρώτη στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος! Και εκεί που κάθε χρόνο είχαμε συνηθίσει να ξέρουμε πάνω-κάτω τον πρωταθλητή από τα Χριστούγεννα, τώρα θα περάσουμε τον Δεκέμβριο βλέποντας σπανιόλικο τόπι με έξτρα ενδιαφέρον. Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια (1/12, 21:45), Βαλένθια – Σεβίλη (9/12), Βαγιαδολίδ – Ατλέτικο Μαδρίτης (16/12) και Μπαρτσελόνα – Θέλτα (22/12) έχουν ήδη σημειωθεί στο πρόγραμμά μας ως οι μέρες που δεν κάνουμε το παραμικρό.

5. Επιτελούς, και μια Bundesliga «χωρίς» Μπάγερν

Γεμάτα γήπεδα, ποιοτική μπαλάρα, θεαματικά σκορ και μια... μόνιμη πρωταθλήτρια. Αυτό είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια στη Γερμανία και η αλήθεια είναι ότι το είχαμε βαρεθεί σχεδόν όσο έχουμε βαρεθεί να περιμένουμε να έρθει επιτέλους ο Χειμώνας. Και όσο έχουμε εκπλαγεί που ακόμα έχουμε.... καλοκαίρι (εντάξει, υπερβολή, αλλά καταλαβαίνετε), άλλο τόσο έχουμε εκπλαγεί με τη φετινή εξαιρετική Ντόρτμουντ και την κατρακύλα της Μπάγερν. Για αυτό και ματς όπως τα Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου (01/12, 16:30), Σάλκε – Ντόρτμουντ, (08/12, 16:30), Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου (22/12, 19:30) δεν χάνονται για κανένα λόγο.

6. Έλα, πάρε-πάρε: NBA, Basket League, μηχανοκίνητος αθλητισμός, μαχητικά αθλήματα και ό,τι άλλο σπορ τραβάει η όρεξή σας

Εντάξει τι να πούμε για τον Γιάννης Αντετοκούνμπο που να μην το ξέρετε ήδη; Ότι οδηγεί τους Μπακς από νίκη σε νίκη; Ότι βάζει 30 πόντους και κατεβάζει 15 ριμπάουντ σε κάθε ματς για πλάκα; Ότι έχει βάλει πλώρη να μας τρελάνει όλους; Προσθέστε σε αυτό και την έλευση του Λούκα Ντόντσιτς στο NBA και να που θα μπορείτε να βλέπετε τους κορυφαίους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες στους δέκτες σας μέσω της COSMOTE TV.

Αν βέβαια είστε από αυτούς που προτιμάτε τα ελληνικά παρκέ και το ευρωπαϊκό μπάσκετ, η COSMOTE TV μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά μεγάλα ντέρμπι και εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αλλά και αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων!

Θέλετε να βλέπετε MotoGP, WRC, NASCAR Cup Series, Red Bull Air Race World Championship; Μπορείτε! Θέλετε να βλέπετε Τσιτσιπά και Σάκκαρη στα σπουδαία τουρνουά τένις; Μπορείτε! Θέλετε να βλέπετε βόλεϊ, beach volley και χάντμπολ; Μπορείτε! Θέλετε να βλέπετε UFC και επιλεγμένους αγώνες πυγμαχίας; Μπορείτε! Γενικώς, όλα τα μπορείτε με την COSMOTE TV.

ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ: Τα 10 κανάλια COSMOTE SPORT, μαζί με τα κανάλια FOX Sports HD, Nautical Channel HD, Ginx E Sports και Outdoor Channel HD, είναι διαθέσιμα για θέαση μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή, live ή on demand, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO, από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής, με το θεματικό πακέτο COSMOTE TV GO Sports ή τα πακέτα COSMOTE TV Sports pack και COSMOTE TV Full pack. Τέλειο;

ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Αν είσαι από αυτούς που χαώνονται και δεν μπορούν να θυμηθούν τι έχουν να δουν αυτή τη βδομάδα, μην αγχώνεσαι! Το Gazzetta σού βρήκε λύση και για αυτό! Ολόκληρο «Couch Potato» φτιάξαμε για να ενημερώνεσαι εγκαίρως για τις πιο hot αθλητικές και κινηματογραφικές επιλογές της εβδομάδας! Να τσέκαρε και εσύ, αν δεν μας πιστεύεις!

Και τώρα συνεχίζουμε να σας απαριθμούμε απολαυστικά πράγματα που μπορείτε να δείτε στην COSMOTE TV.

7. Δεκέμβριος σημαίνει σπίτι, ζεστασιά, καναπές και σειρές!

Κάντε το εικόνα: Έξω να έχει σκοτεινιά, να λυσσομανά, να βρέχει – ή ιδανικά να χιονίζει – και εσύ στο σπίτι, με τη θέρμανση στο φουλ, άνετος στον καναπέ, να περιμένεις να ξεκινήσει το επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς. Πού να βγαίνεις τώρα έξω... Ιδίως όταν ξέρεις ότι η COSMOTE TV θα έχει: Τη δραματική μίνι σειρά «Escape At Dannemora», σε σκηνοθεσία του βραβευμένου ηθοποιού Μπεν Στίλερ, την τηλεοπτική μεταφορά του εκδοτικού φαινομένου & best selling «τετραλογίας της Νάπολης» της Ιταλίδας συγγραφέα Έλενα Φερράντε, «My Brilliant Friend» και τη βασισμένη στη σειρά μυθιστορημάτων του Bernard Cornwell «The Saxon Tales», δραματική ιστορική σειρά «The Last Kingdom». Θα βγεις τον Γενάρη, δεν πειράζει.

8. Γίνεται να κάνουμε Χειμώνα χωρίς πρεμιέρες στην τηλεόραση; Δεν γίνεται!

Το σκηνικό το περιγράψαμε και πριν, αλλά τώρα σκέψου το παρέα με τους φίλους σου ή την καλή σου. Να μαζεύεστε με τους κολλητούς για να απολαύσετε μοναδικές πρεμιέρες δράσης όπως το «Assasin’s Creed», το «Pacific Rim: Uprising» και το «Avengers: Infinity War» ή να κάθεσαι αγκαλιά με την καλή σου για να δεις την ελληνική δραματική κομεντί «Τζαμάικα» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Φάνη Μουρατίδη, αλλά και το οσκαρικό δράμα «Lady Bird». Το σπίτι σου θα γίνει – και δικαιολογημένα – το απόλυτο talk of the town.

9. Έρχεται το πιο χριστουγεννιάτικο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης!

Τον Δεκέμβριο κάνει πρεμιέρα το pop up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS αποκλειστικά στην COSMOTE TV, από 08/12 έως και 06/01/2019.

Το κανάλι θα έχει 3 ζώνες, με την κάθε μία να προβάλλει ξεχωριστό και μοναδικό περιεχόμενο: Η 1η ζώνη θα λέγεται «Fantasy Tales» και θα προβάλλει καθημερινά ταινίες fantasy, στις 18:30 το απόγευμα. Η 2η ζώνη θα λέγεται «Family Tales» και θα προβάλλει καθημερινά μεταγλωττισμένες ταινίες, στις 20:30 το βράδυ. Η 3η ζώνη θα λέγεται «Christmas Tales» και θα προβάλλει καθημερινά χριστουγεννιάτικες ταινίες, στις 22:30 το βράδυ.

Για να σας το κάνουμε ακόμη πιο θελκτικό: Μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στο κανάλι είναι οι: «Ballerina», «Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa», «The Man who invented Christmas», «Cars 3», «Frozen», «Toy Story», «Fantasia 2000», «Peter Pan». Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα από τα λίγα!

ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ: Το κινηματογραφικό κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD, όπως και όλα τα κανάλια COSMOTE CINEMA, είναι διαθέσιμα μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής στην Ελλάδα, αλλά και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η υπηρεσία COSMOTE TV GO παρέχεται εντελώς δωρεάν, ως πρόσθετη υπηρεσία, σε συνδρομητές COSMOTE TV ή διατίθεται σε μεμονωμένα πακέτα COSMOTE TV GO (CINEMA, DOCUMENTARIES, SPORTS). Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV PLUS οι συνδρομητές αποκτούν πρόσβαση σε μία πλούσια συλλογή με ταινίες και σειρές, καθώς και ντοκιμαντέρ και εκπομπές από τα κανάλια COSMOTE CINEMA & COSMOTE HISTORY, εφόσον τα κανάλια περιλαμβάνονται στο πακέτο συνδρομής τους.

Άντε λοιπόν! Τι περιμένετε; Ακόμα να βάλετε COSMOTE TV;