Είναι γεγονός: Έρχεται η ταινία «Breaking Bad» από τον δημιουργό της σειράς

Gazzetta team
Είναι γεγονός: Έρχεται η ταινία «Breaking Bad» από τον δημιουργό της σειράς
To μυστικό αποκαλύφθηκε! Η ταινία «Breaking Bad» αρχίζει γυρίσματα κι αυτά είναι όσα γνωρίζουμε.

Μέχρι τώρα τα πάντα είχαν γίνει με άκρα μυστικότητα, αλλά όπως αποκάλυψε μια εφημερίδα του Νέου Μεξικού και επιβεβαίωσε το Variety, η ταινία με τον προσωρινό τίτλο «Greenbriar» που θα αρχίσει γυρίσματα στα μέσα του Νοεμβρίου είναι στην πραγματικότητα από το σύμπαν της σειράς-φαινόμενο «Breaking Bad» και την υπογράφει ο δημιουργός της τελευταίας, Βινς Γκίλιγκαν.

Το μόνο που έχει γίνει γνωστό για την υπόθεσή της είναι ότι ακολουθεί «την απόδραση ενός άνδρα που έχει απαχθεί και την αναζήτηση της ελευθερίας του». Δεν γνωρίζουμε αν είναι πρίκουελ, σίκουελ ή εκτυλίσσεται παράλληλα με τη σειρά, αν θα συμμετέχουν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της, αν προορίζεται για τον κινηματογράφο ή την τηλεόραση. Αλλά τώρα που κυκλοφόρησε το μυστικό, θα μάθουμε περισσότερα.

To «Breaking Bad» φέτος γιόρτασε τα 10 χρόνια από το πρώτο του επεισόδιο. Μπορεί να ολοκληρώθηκε στην πέμπτη σεζόν του το 2003, αλλά η σειρά-πρίκουελ «Better Call Saul» που βρίσκεται στην τέταρτη σεζόν της, είναι το καλύτερο υποκατάστατο.

Πηγή: reader.gr