Αυτός θα είναι ο νέος «Εξολοθρευτής» (pics)

Gazzetta team
Αυτός θα είναι ο νέος «Εξολοθρευτής» (pics)
Η επιστροφή της επιτυχημένης ταινίας είναι προγραμματισμένη για το φθινόπωρο του 2019.

Η έκτη ταινία της σειράς «Εξολοθρευτής» έχει ήδη ημερομηνία πρεμιέρας (22 Νοεμβρίου 2019) και σιγά σιγά βρίσκει και τους πρωταγωνιστές της. Έχει επιβεβαιωθεί ότι θα επιστρέψουν ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ – που το καλοκαίρι κλείνει τα 71! – και η Λίντα Χάμιλτον από το «Εξολοθρευτής 2: Η Μέρα της Κρίσης», του οποίου η νέα ταινία θα αποτελεί απευθείας σίκουελ.

Τώρα ανακοινώθηκε και ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον κακό Εξολοθρευτή της ταινίας (υποθέτουμε ότι ο Σβαρτσενέγκερ θα παραμείνει ο καλός Εξολοθρευτής).

Πρόκειται για τον 35χρονο Γκάμπριελ Λούνα, γνωστό από τη σειρά «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D», όπου υποδύεται τον Ghost Rider.

Εκτός από σίκουελ του δεύτερου «Εξολοθρευτή» η νέα – άτιτλη ακόμη – ταινία θα είναι και reboot ολόκληρης της σειράς, αγνοώντας όλες τις υπόλοιπες ταινίες που ακολούθησαν. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τιμ Μίλερ του «Deadpool», ενώ ο σκηνοθέτης των δύο πρώτων ταινιών, Τζέιμς Κάμερον, θα αναλάβει καθήκοντα παραγωγού.

Ο ίδιος έχει πει για την ταινία πως «αποτελεί μια συνέχεια των δυο πρώτων ταινιών. Και θα προσποιηθούμε πως οι επόμενες ταινίες ήταν απλά ένα κακό όνειρο.

Ή ένα εναλλακτικό σύμπαν, που είναι και πιο επιτρεπτό. Είναι περισσότερο παιδί του Τιμ, μιας κι εγώ είχα αρκετούς ενδοιασμούς στην αρχή. Στο μόνο που επέμεινα είναι να την ανανεώσουμε έτσι ώστε να γίνει πιο προσιτή στο κοινό του 21ου αιώνα».

Πηγή: reader.gr