«Ocean's 8»: Το cast με Ριάνα και Κιμ Καρντάσιαν «κλέβει» τις εντυπώσεις (pic & vid)

Gazzetta team
«Ocean's 8»: Το cast με Ριάνα και Κιμ Καρντάσιαν «κλέβει» τις εντυπώσεις (pic & vid)
Η πολυαναμενόμενη παραγωγή του Χόλυγουντ, βασίζεται εξ ολοκλήρου σε γυναίκες πρωταγωνίστριες, ενώ το «πλούσιο» cast συμπληρώνουν οι αδερφές Καρντάσιαν αλλά κι η Ριάνα.

«Γιατί χρειάζεσαι να το κάνεις αυτό;», ρωτάει η Κέιτ Μπλάνσετ την Σάντρα Μπούλοκ στο πρώτο τρέιλερ για την ταινία «Ocean's 8». Και η απάντηση έρχεται προς το τέλος, όταν βλέπουμε την Μπούλοκ να πίνει μαρτίνι μπροστά στον τάφο του αδερφού της, Ντάνι Όσιαν. Είναι δηλαδή νεκρός ο χαρακτήρας του Τζορτζ Κλούνεϊ, ή πρόκειται για ένα ακόμη κόλπο του;

Η dream team που έχει συγκεντρώσει η Ντέμπι Όσιαν συμπληρώνεται από τις Ελένα Μπόναμ Κάρτερ, Ριάνα, Σάρα Πόλσον, Μίντι Κάλινγκ και τη ράπερ/κωμικό Awkwafina, ενώ η Αν Χάθαγουεϊ υποδύεται στη σταρ από το λαιμό της οποίας πρέπει να κάνουν «φτερά» κοσμήματα αξίας δεκάδων εκατ. δολαρίων.

Σε δεύτερους ρόλους θα δούμε τους Ματ Ντέιμον, Ρίτσαρντ Άρμιτατζ και Τζέιμς Κόρντεν, ενώ γνωρίζουμε ήδη για τα cameo της Κιμ Καρντάσιαν και της Κένταλ Τζένερ που θα υποδυθούν τους εαυτούς τους.

Η σκηνοθεσία είναι του Γκάρι Ρος («Αγώνες Πείνας») και θυμίζει αρκετά εκείνη του Στίβεν Σόντερμπεργκ στις «Συμμορία των Έντεκα» και τα δυο της σίκουελ.

Το ίδιο ισχύει και για το σάουντρακ και γενικά για το όλο feeling της ταινίας.

Για να βεβαιωθούμε, θα πρέπει να περιμένουμε την προβολή της το καλοκαίρι του 2018.

Πηγή: reader.gr