Ίσως δούμε ταινία «Star Trek» από τον Κουέντιν Ταραντίνο! (vid)

Gazzetta team
Ίσως δούμε ταινία «Star Trek» από τον Κουέντιν Ταραντίνο! (vid)
Nα και κάτι που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ...

Ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι ο τελευταίος σκηνοθέτης που θα περίμενε κανείς να δει στο τιμόνι μιας ταινίας «Star Trek». Κι όμως, αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο μοιάζει αρκετά πιθανό, σύμφωνα με αποκάλυψη της ιστοσελίδας Deadline.

Σε συνάντησή του με τον Τζέι Τζέι Άμπραμς (ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει τρελάνει τους φίλους της επιστημονικής φαντασίας σκηνοθετώντας εναλλάξ «Star Trek» και «Star Wars») ο Ταραντίνο έριξε μια ιδέα για την πιθανή ιστορία μιας μελλοντικής ταινίας «Star Trek». Η ιδέα άρεσε τόσο πολύ, που η Paramount προσλαμβάνει σεναριογράφους που θα δουλέψουν πάνω σε αυτή, για να τη διαμορφώσουν σε ταινία. Αν όλα πάνε καλά, είναι πολύ πιθανό ο Ταραντίνο να σκηνοθετήσει την ταινία, με τον Άμπραμς σε χρέη παραγωγού.

Ο Ταραντίνο αυτή τη στιγμή ασχολείται με το κάστινγκ της ένατης – άτιτλης προς το παρόν – ταινίας του που έχει να κάνει με το καλοκαίρι του 1969 στο Λος Άντζελες και της δολοφονίες του Τσαρλς Μάνσον και των οπαδών του. Έχει ήδη προτείνει στη Μάργκοτ Ρόμπι να υποδυθεί τη Σάρον Τέιτ (τη σύζυγο του Ρομάν Πολάνσκι που δολοφονήθηκε από την Οικογένεια του Μάνσον) ενώ για τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους συζητάει με μεγάλα ονόματα, που περιλαμβάνουν τους Μπραντ Πιτ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και (για πρώτη φορά σε ταινία Ταραντίνο) Τομ Κρουζ. Η ημερομηνία πρεμιέρας της ανακοινώθηκε πρόσφατα και είναι η 9η Αυγούστου 2019, 50 χρόνια μετά τη δολοφονία της Τέιτ.

Πηγή: reader.gr