ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΩΝ «MARVEL'S INHUMANS» (PICS & VIDS)

Ξεκινούν οι επικές περιπέτειες των «Marvel's Inhumans» (pics & vids)
TV & MOVIES

Ξεκινούν οι επικές περιπέτειες των «Marvel's Inhumans» (pics & vids)

Η Marvel δημιουργεί μία ακόμη τηλεοπτική σειρά γεμάτη superheroes, ανατρεπτικές καταστάσεις και συγκλονιστικές καταστροφές.

Ξεκινούν οι επικές περιπέτειες των «Marvel's Inhumans» (pics & vids)

Η νέα σειρά «Marvel’s Inhumans» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX, την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, στις 21:50 και όπως κάθε τι που έρχεται από το superhero σύμπαν της Marvel αναμένεται να μας εντυπωσιάσει!

Οι επικές περιπέτειες των Inhumans εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στα κόμικς της Marvel από τους Stan Lee και Jack Kirby το 1965. Στα 52 χρόνια ζωής τους, οι Inhumans, ανήκουν στο roster των πιο δημοφιλών χαρακτήρων του Marvel Universe! Ο αινιγματικός βασιλιάς Black Bolt (Anson Mount) ζει στη σιωπή, καθώς ακόμα και ένας ψίθυρός του, μπορεί να καταστρέψει ολόκληρες πόλεις. Μαζί με τη Medusa (Serinda Swan) είναι οι βασιλείς του Attilan και ηγέτες των Inhumans. Οι Inhumans, κυνηγημένοι από τους απλούς ανθρώπους, ζουν απομονωμένοι εδώ και χιλιάδες χρόνια, σε ένα νησί στο Βόρειο Ατλαντικό. Η ηρεμία του βασιλείου, όμως, φτάνει στο τέλος της όταν ο αδερφός του Black Bolt, Maximus (Iwan Rheon), με την πρόφαση της προστασίας των Inhumans από μελλοντικές επιθέσεις, προχωρά σε πραξικόπημα. Μέλη της διαλυμένης βασιλικής οικογένειας καταφέρνουν να αποδράσουν στη Χαβάη.

©ABC Studios

​©ABC Studios

Η νέα τους πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από όλα όσα είχαν γνωρίσει στο Atillan – πρέπει να προσαρμοστούν στο νέο φυσικό κόσμο και να συναναστραφούν με τους ανθρώπους, κρύβοντας την πραγματική τους ταυτότητα. Όλα αυτά συμβαίνουν, ενώ ψάχνουν τρόπο να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, πριν ο Maximus καταστρέψει για πάντα την κοινωνία που είχαν χτίσει με κόπο. Θα τα καταφέρουν;

Ένας νέος κόσμος περιμένει να τον ανακαλύψετε!

©ABC Studios

Από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:50, απολαύστε τη νέα σειρά «Marvel’s Inhumans», αποκλειστικά στο FOX!

Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, Nova και Vodafone TV.