Κάντε... Format γιατί έρχεται η 3η σεζόν του Mr.Robot (pics & vid)

Gazzetta team
Κάντε... Format γιατί έρχεται η 3η σεζόν του Mr.Robot (pics & vid)
Η σειρά, που μας έκανε να αγαπήσουμε το χάκινγκ, επιστρέφει με την 3η σεζόν στο COSMOTE CINEMA 4HD μόλις λίγες ώρες μετά την προβολή της στην Αμερική.

Δυο χρόνια πριν, το 2015, το μόνιμο θέμα συζήτησης μεταξύ των ανθρώπων που έβλεπαν σειρές ήταν ένα: πρέπει να δεις το Mr. Robot!

Η τρομακτική επιτυχία που έκανε ο χάκερ Έλλιοτ Άντερσον από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της σειράς οδήγησε πολύ νωρίς στην έγκριση και για 2ο κύκλο. Και μετά και για 3ο.

Και είμαστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι καθώς η σειρά έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και έχει αποκτήσει και το απαραίτητο virality στο Internet.

Κάθε νέο επεισόδιο αποτελεί αντικείμενο συζήτησης των fans για πολλές ημέρες στο Facebook και στο Twitter, ενώ στο Reddit δεν σταματούν να αναλύουν τα δεδομένα της σειράς και να φτιάχνουν τα δικά τους σενάρια αναφορικά με την εξέλιξή της.

Η σειρά εκτίναξε την καριέρα του πρωταγωνιστή Ράμι Μάλεκ, ο οποίος με την εκπληκτική του ερμηνεία «μεταλάχθηκε» σε πρώτο όνομα στο Hollywood, με αποτέλεσμα να υποδυθεί τον Φρέντι Μέρκιουρι στην ταινία "Bohemian Rhapsody" που θα βγει στους κινηματογράφους το 2018!

Η τρίτη σεζόν του Mr. Robot επιστρέφει, λοιπόν, με την αγωνία στα ύψη μετά το cliffhanger του τελευταίου επεισοδίου.

Η σειρά θα συνεχίσει την ιστορία της ακριβώς από εκεί που μας άφησε το φινάλε της 2ης σεζόν, με τον Elliot να συνεχίζει να προσπαθεί να ισορροπήσει μεαξύ Mr Robot και κυβερνο-επανάστασης και της πτώσης της E-Corp.

Και αν κρίνουμε από το εκπληκτικό 360° promo video από το επίσημο Facebook λογαριασμό της σειράς, αυτά που θα δούμε φέτος θα ξεπεράσουν κάθε φαντασία – η σειρά εύκολα θα επανέλθει στα επίπεδα τηλεθέασης της πρώτης σεζόν.

Απολαύστε το:

Το Mr.Robot έχει κερδίσει 2 Χρυσές Σφαίρες, μεταξύ αυτών για την καλύτερη δραματική σειρά το 2016!

Από την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου λοιπόν και κάθε Πέμπτη στις 22.00 οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα νέα επεισόδια λίγες ώρες μετά την προβολή τους στην Αμερική, αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 4HD!