Περάσαμε δύο μέρες στο GameAthlon powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ και «κολλήσαμε» άσχημα (pics & vid)

Gazzetta team
Περάσαμε δύο μέρες στο GameAthlon powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ και «κολλήσαμε» άσχημα (pics & vid)
Η καρδιά του eGaming χτύπησε στο γήπεδο του Tae Kwon Do και ήταν όλοι εκεί! Αθλητές, θεατές, gamers! Ακόμα και ο.... Darth Vader!

Δεν είναι απλώς μια αφορμή για να μαζευτούν αθλητές και fans των eSports, αλλά είναι πια θεσμός!

Ο θεσμός του gaming! Το GameAthlon powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία για 5η συνεχή χρονιά – αυτή τη φορά στο γήπεδο Tae Kwon Do.

1.476 αθλητές πήραν μέρος και 10.000 (μαζί με εμάς) επισκέπτες έζησαν μια συναρπαστική εμπειρία Gaming με περισσότερα από 2.000 παράλληλα Gaming sessions, που μόνο το GameAthlon powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορεί να σου προσφέρει τέτοια εμπειρία στην Ελλάδα!

Τώρα, δεν έχουμε παρά να περιμένουμε πώς και πώς την επόμενη στάση: το τουρνουά e-gaming στη ΔΕΘ.

Το καλύτερο; Oι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν τα βραβεία της διοργάνωσης «The League» – συνολικά στο «The League» τα βραβεία ανέρχονται σε €30.000, από αυτά στο eGaming θα μοιραστούν συνολικά €20.000 (συμπεριλαμβανομένων των δώρων και των επάθλων για τα υπόλοιπα τουρνουά).

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Όπως είπαμε, αυτό ήταν το 5ο κατά σειρά Gaming event GameAthlon, που πρώτη φορά ήταν powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ και συμμετέιχαν 1.476 αθλητές σε περισσότερα από 2.000 παράλληλα sessions! Μπορείτε να φανταστείτε το μέγεθος.

Όπως είναι φυσιολογικό, το ενδιαφέρον όχι μόνο των αθλητών αλλά κα των 10.000 επισκεπτών κατά τη διάρκεια του διήμερου GameAthlon powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ επικεντρώθηκε στα gaming tournaments.

Πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια!

Και τι δεν παίξαμε αυτές τις δύο ημέρες. Πραγματοποιήθηκαν τουρνουά στα μεγαλύτερα και καλύτερα games: στο LoL, στο Injustice 2, στο FIFA, στο Hearthstone, στο Counter-Strike:GO.

Περιμέντε έχει και συνέχεια.

Βαθιά ανάσα και συνεχίζουμε: Tekken 7, Mortal Kombat X, Clash Royale, Overwatch και Street Fighter V!

Και στο τέλος, φυσικά ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ έδωσε στους διακριθέντες πλούσια δώρα και κάτι ακόμα: οι νικητές του GameAthlon κέρδισαν μία θέση στο eGaming, το μεγαλύτερο e-sports event στα Βαλκάνια που θα πραγματοποιηθεί στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο (9-17/9) .

Ήταν όλος ο «καλός» ο κόσμος εκεί!

Τις εντυπώσεις στο GameAthlon όμως κέρδισαν και οι celebrities του community που παρευρέθηκαν!

Οι youtubers CaptainPanez, HackPixelz, ZOK, LadyChristie, Easy Purple, μα και οι comic artists έκαναν τη διαφορά στο event.

Τέλος, από το GameAthlon δεν έλειψαν και οι παράλληλες δράσεις όπως ο διαγωνισμός cosplayers, τα 3D avatars στο booth ΓΕΡΜΑΝΟΣ αλλά και οι retro κονσόλες που δεν άφησαν κανέναν μας ασυγκίνητο!

"Summer" League

Τίποτα δεν τελείωσε στο GameAthlon powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Η σεζόν για τους gamers συνεχίζεται με τα tournaments The League, Ιούλιο και Αύγουστο.

Οι συμμετέχοντες του πρωταθλήματος αγωνίζονται online στα League of Legends, Hearthstone και Counter-Strike:GO, αλλά και σε LAN tournaments σε επιλεγμένα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα για τα παιχνίδια FIFA, Pro Evolution Soccer, NBA2K και Tekken 7.

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του The League, η δράση κορυφώνεται στο The League Open που θα πραγματοποιηθεί στο eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ της Θεσσαλονίκης.

Oι 6 κορυφαίες ομάδες του The League προκρίνονται απευθείας στους Top 8. Τα ανοικτά προκριματικά θα ανακοινωθούν τον Αύγουστο.

Oι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν βραβεία της διοργάνωσης The League powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, συνολικής αξίας €30.000.

Η ποικιλία των παιχνιδιών στα οποία διαγωνίζονται οι συμμετέχοντες σε συνδυασμό με το μέγεθος των βραβείων αυτών, κάνουν το The League powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το μεγαλύτερο οργανωμένο πρωτάθλημα e-sports στην Ελλάδα.

Ανυπομονούμε να δούμε τι θα γίνει...