Γρηγορίου στον Πανσερραϊκό

Γρηγορίου στον Πανσερραϊκό

Gazzetta team
Γρηγορίου στον Πανσερραϊκό

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός του Πανσερραϊκού, με τον Παύλο Δημητρίου να μένει στην ομάδα και να προσφέρει από άλλο πόστο.

Τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας τον τελευταίο καιρό ανάγκασαν τη διοίκηση του Πανσερραϊκού να πάρει δραστικά μέτρα και αποφασίστηκε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο εκλεκτός είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος παίρνει τη θέση του Παύλου Δημητρίου, με τον τελευταίο να παραμένει στην ομάδα όμως σε άλλο πόστο. Ο νέος τεχνικός των «λιονταριών» ήταν από τους υποψήφιους για τη θέση και το περασμένο καλοκαίρι, πριν προτιμηθεί τελική η λύση Δημητρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Παύλο Δημητρίου, τον γυμναστή Σάκη Παντελίδη και το τεχνικό τιμ για την μέχρι σήμερα προσφορά τους στην ομάδα.

Μετά την παραίτηση του Παύλου Δημητρίου από τη θέση του προπονητή της ομάδας μας, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του Μιχάλη Γρηγορίου για τη θέση του προπονητή. Ο Παύλος Δημητρίου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο από διαφορετικό πόστο».

 

Τελευταία Νέα