Έβγαζε μάτια ο Νιμανί

Απόστολος Παγώνης
Έβγαζε μάτια ο Νιμανί

bet365

Ο Φρεντερίκο Νιμανί ήταν το πρόσωπο του αγώνα στην φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Καλαμαρίας με σκορ 5-1. Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε τέσσερα γκολ, είχε ένα δοκάρι και γενικά έδειξε ότι μπορεί με το καλημέρα να σταθεί στην ομάδα του Δικεφάλου.

Ο 23χρονός επιθετικός που ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να δοκιμαστεί από τον Λάζο Μπόλονι με το καλημέρα έδειξε το πλούσιο ταλέντο του. Ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Νιμανί με ις ενέργειες του έκανε τους λιγοστούς φιλάθλους, αλλά και τα μέλη της διοίκησης που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας να τρίβουν τα μάτια τους.

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε 60’ λεπτά ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό επέλαση του Νιμανί από αριστερά, πάσαρεστον Τσουκαλά μέσα στην περιοχή, αυτός με την σειρά του έστρωσε στον Κίτσιου, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησετον Μπαντή. Το 2-0 σημειώθηκε στο 19'.Σέντρα του Αποστολόπουλου, καρφωτή κεφαλιά του Νιμανί από το ύψος της μικρής περιοχής, στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπαντή. Η Καλαμαριά μείωσε στο 28 σε 2-1 με τον Λιώνη ύστερα από πάσα του Χατζί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νιμανί ήταν καταιγιστικός. Στο 40'ο Τσουκαλάς πάσαρε στον Γάλλο ο οποίος με διαγώνιο σουτ νίκησετον αντίπαλο τερματοφύλακα, 3-1. Τρία λεπτά αργότερα οΝιμανί πετυχαίνει χατ τρικ. Ο Μπαλάφας έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, έκανε την μπαλιά, με τον23χρονο επιθετικό με διαγώνιο πλασέ να στέλνει την μπάλαστα δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ρομπέρ εκτέλεσε κόρνερ ο Γάλλος επιθετικός ανενόχλητος από το ύψος της μικρής περιοχήςέπιασε την με κεφαλιά πετυχαίνονταςτο τέταρτο προσωπικό του γκολ. Άλλη μια ευκαιρία για τα Νιμανί στο46'.Σέντρα του Ρομπέρ, ο 23χρονος επιθετικός πιάνει την γυριστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, όμως, η μπάλα γλύφει το οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Στάμου, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Νιμανί, Ρομπέρ, Γιάννου, Κίτσιου

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κιόσε, Καραμπάς, Παπαδόπουλος Δ.

Απόλλων Καλαμαριάς: Μπαντής, Σαββαίδης, Σακάς, Σάλιβαν, Καραντασιάδης, Καραπατσακίδης, Μπιτέλης, Λιώνης, Χατζί, Μωυσιάδης, Πλατάκης

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Λεπτοκαρύδης, Σκέμπης, Ευθυμιάδης, Νάιντος, Τζιφόπουλος

 

Τελευταία Νέα