«Σκόραρε» και στη Ριάνα ο Ντρογκμπά;

Gazzetta team
«Σκόραρε» και στη Ριάνα ο Ντρογκμπά;
Η Ριάνα βρέθηκε σε κλαμπ του Λονδίνου όπου για καλή της τύχη πέτυχε τον Ντρογκμπά και κατάφερε να τον γνωρίσει. Μάλιστα έγραψε στο twitter της για τον ενθουσιασμό της. Μήπως γεννιέται ένας έρωτας;

Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα βρέθηκε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει την sold out συναυλία Watch The Throne στο O2 Arena, ενώ ανέβηκε και στη σκηνή όπου φυσικά μετά επικράτησε πανδαιμόνιο.

Ακολούθως, η 23χρονη σταρ πήγε να διασκεδάσει στο γνωστό λονδρέζικο κλαμπ Boujis, και να συνεχίσει την βραδιά της. Ωστόσο, εκεί συνάντησε τον Ντρογκμπά που γιόρταζε με τους συμπαίκτες του την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, μόλις η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος έμαθε ότι στον ίδιο χώρο βρίσκεται ο Ιβοριανός άσος της Τσέλσι – αν υποθέσουμε ότι δεν το γνώριζε πριν επιλέξει να εμφανιστεί στο συγκεκριμένο κλαμπ – έστειλε τον μάνατζέρ της να του ζητήσει να καθίσει στο τραπέζι της.

Ο Ντρογκμπά δέχτηκε και κάθισε δίπλα της ψιθυρίζοντάς στο αφτί της για περίπου 10 λεπτά! Λίγη ώρα αργότερα η Ριάνα ανέβασε στο twitter φωτογραφία της με τον Ντρογκμπά και έγραψε: «Υπάρχει Θεός! Πέρασα μια ιστορική νύχτα απόψε...».