Γίνεται με ναι της Σύρου!

Γίνεται με ναι της Σύρου!

bet365

Μετά από ψηφοφορία και συνέλευση σχεδόν πέντε ωρών, η ΕΣΑΠ αποφάσισε να ορίσει το πέμπτο τελικό ως ματς ειδικών συνθηκών και έδωσε διορία στην Σύρο μέχρι αύριο Πέμπτη να αποφασίσει αν θα παίξει ή όχι.

Έχεις πρόβλημα, έχεις πεσμένη διάθεση, δεν έχεις όρεξη για πολλά-πολλά; Μία είναι η λύση ΕΣΑΠ. Πέντε λεπτά ασχολίας με την διοργανώτρια αρχή της Α1 Ανδρών και θα τα ξεχάσεις όλα, ενώ το γέλιο θα επανέλθει άμεσα στα χείλη σου. Μιλάμε οι άνθρωποι δεν έχουν τον Θεό τους, με συνέπεια να έχουν πάρει μια απόφαση μετά από πέντε ώρες συζητήσεων και ακόμα κανείς να μην μπορεί να πει με σιγουριά αν ο πέμπτος τελικός γίνει, πως θα γίνει, πότε και που!!!

Η απόφαση που πάρθηκε μετά από ψηφοφορία και όπως πρώτο σας ενημέρωσε το gazzetta.gr (και ας μην ήταν εκεί) ήταν να γίνει ο πέμπτος τελικός αλλά να χαρακτηριστεί αγώνας ειδικών συνθηκών. Μάλιστα δόθηκε διορία στην ομάδα της Σύρου να απαντήσει μέχρι αύριο Πέμπτη αν τελικά θα κατέβει να αγωνιστεί, καθώς οι άνθρωποι του Φοίνικα ήταν ανένδοτοι και δεν άλλαζαν στάση.

Στην ψηφοφορία υπέρ του να χαρακτηριστεί ειδικών συνθηκών ο πέμπτος και τελευταίος τελικός τάχθηκαν οι Παναθηναϊκός, Άρης, Κηφισιά, ΕΑΠ και Ολυμπιακός, η Λαμία δέχθηκε μόνο αν εγγυηθεί ο Ηρακλής, ο Φοίνικας δεν θέλησε να ψηφίσει, ο Ηρακλής είπε πως αναλαμβάνει την ευθύνη και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ζήτησε επίσης να εγγυηθεί ο «γηραιός».

Έτσι όλοι περιμένουμε να δούμε το τι θα γίνει με την απόφαση της ομάδας της Σύρου, η οποία έχει πλέον το μπαλάκι στα χέρια της, από την στιγμή που ο Ηρακλής έκανε πίσω στο θέμα των ληγμένων συμβολαίων. Αν οι νησιώτες πουν το ναι, τότε η αναμέτρηση θα διεξαχθεί είτε σε Μίκρα, είτε σε Εύοσμο στις 14/5.

Με 1.000 εισιτήρια στην Μίκρα, σκέφτονται και τον Εύοσμο

Όσον αφορά το που θα διεξαχθεί, αν διεξαχθεί τελικά ο πέμπτος αγώνας, αποφασίστηκε αν γίνει στην Μίκρα να τυπωθούν μόλις 1.000 εισιτήρια, ενώ στον Ηρακλή σκέφτονται σοβαρά και την περίπτωση να γίνει το παιχνίδι στον Εύοσμο, όπου και θα τυπωθούν 2.500 εισιτήρια. Βέβαια όλα αυτά θα γίνουν και θα αποφασιστούν, μόνο αν τελικά ο Φοίνικας δεχθεί να παίξει στον πέμπτο και τελευταίο τελικό, για να τελειώσει επιτέλους αυτό το τραγικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ έχει ως εξής: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ, με κύριο θέμα την διεξαγωγή του 5οτ τελικού της Volleyleague OPAP 2011-2012. Το παρόν εδωσαν οι διοικήσεις των δυο συλλόγων ΓΣ Ηρακλής και ΑΟ Φοίνικας, ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Α. Μαυρομάτης και ο Γεν. Γραμματέας της ΕΟΠΕ κ. Γ. Σιδέρης.

Στην διάρκεια της συζήτησης, όλες οι πλευρές κατέθεσαν τις απόψεις τους για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο Πρόεδρος της ΕΣΑΠ κ. Ταρνατόρος και ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ κ. Μαυρομάτης ζήτησαν από όλους τους συμμετέχοντες να βρεθεί μια λύση για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πρότειναν να γίνει ο 5ος τελικός ενας αγώνας «ειδικής διαχείρισης», με την συμμετοχή φίλων του βόλεϊ αλλά και φιλάθλων του Ηρακλή και του Φοίνικα.

Μετά από συζήτηση, η διοίκηση του ΑΟ Φοίνικα, επιφυλάχθηκε να δώσει την τελική της απάντηση για την συμμετοχή του ή μη στον 5ο τελικό, το πρωί της Πέμπτης 10.5.2012.

Αποφασίστηκε ο 5ος τελικός να διεξαχθεί στο ΕΓ Μίκρας τη Δευτέρα 14 Μαΐου, με την παρουσία 1000 φιλάθλων, από τους οποίους, οι 500 θα ανήκουν σε συγκεκριμένες κατηγορίες (αθλητές βόλεϊ, διαιτητές, προπονητές, παράγοντες κ.α.) και οι 500 θα είναι φίλαθλοι του Ηρακλή, με ονομαστικά εισιτήρια. Ο Ηρακλής, πρότεινε να διεξαχθεί ο αγώνας σε άλλο γήπεδο, μεγαλύτερης χωρητικότητας και η ΕΣΑΠ απεδέχθη το αίτημα αυτό, πάντα όμως με καθεστώς «ειδικής διαχείρισης». Η τελική πρόταση θα κατατεθεί μέχρι το πρωί της Πέμπτης 10.5.2012».

Δεν θα ασχοληθούμε με την ένταση

Όσο για τα όσα ειπώθηκαν στην συνεδρίαση και την ένταση που υπήρξε, πραγματικά δεν πρόκειται να ασχοληθούμε. Όλοι είναι μεγάλοι άνθρωποι και αν θέλουν να ξεκατινιάζονται και να θέλουν να δείξουν ποιος την έχει μεγαλύτερη... την αγάπη του για το άθλημα, εμείς δεν πρόκειται να τους βοηθήσουμε. Απλά την επόμενη φορά καλό θα είναι να πιαστούν τελικά στα χέρια και να τραβήξουν και κάνα βιντεάκι για να έχουμε να βλέπουμε και να γελάμε με τα χάλια τους. Αλλά είπαμε για όλα τα κακά του βόλεϊ φταίνε οι κακοί δημοσιογράφοι που κάνουν... πόλεμο, παρότι όλα στην ΕΣΑΠ είναι μια χαρά και αγγελικά πλασμένα...

Το χρονικό μιας ακόμα επεισοδιακής συνεδρίασης του Δ.Σ

Αυτή την ώρα σε παραλιακό ξενοδοχείο πραγματοποιείται από τις 15:00 η συνέλευση του Δ.Σ της Λίγκας και ακόμα δεν έχει βρεθεί άκρη με το τι μέλλει γενέσθαι για τον πέμπτο τελικό ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φοίνικα.

Τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν είναι δύο, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει ούτε μισό βήμα. Αρχικά είναι να πειστεί ο Φοίνικας να κατέβει να παίξει, με τους Συριανούς να είναι ανένδοτοι και να συνεχίζουν να τονίζουν πως δεν θέλουν να παίξουν το πέμπτο ματς. Αν τελικά πειστούν, υπάρχει το θέμα με τα συμβόλαια τα οποία έχουν λήξει. Όπως έχουμε γράψει αμέσως μετά την εκδίκαση την ένστασης και της κλήσης του Ηρακλή, ο πρόεδρος του «γηραιού» Θεόφιλος Κολύμπατζης ήταν ξεκάθαρος, πως οι «κυανόλευκοι» δεν πρόκειται να δεχθούν επέκταση των δελτίων του Φοίνικα, αν πρώτα οι νησιώτες δεν ανακαλέσουν τόσο για την «μαύρη αγορά» των εισιτηρίων που ανέφερε ο δικηγόρος Νίκος Πετράτος, αλλά και για τα όσα ανέφερε ο Κώστας Νικολούζος σχετικά με τράβηγμα στο πέτο του Κολύμπατζη από οπαδό του Ηρακλή.

Ακόμα λύση δεν έχει βρεθεί και θα είναι βέβαια μεγάλη έκπληξη να βρεθεί. Φυσικά στην ΕΣΑΠ όλα γίνονται καλά, δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και πως για όλα φταίνε, δημοσιογράφοι και ΕΟΠΕ η οποία δεν διοργανώνει καν το πρωτάθλημα...

Αποχώρηση Παλιόπορτα

Από τα πρώτα λεπτά η ένταση ήταν μεγάλη στην αίθουσα και λίγο πριν τις 19:00 ο πρόεδρος του Φοίνικα Γιώργος Παλιόπορτας αποχώρησε (δεν έφυγε από το ξενοδοχείο), φωνάζοντας «Εμένα δεν με θέλουν, αλλά εγώ θα είμαι παρών»!!!

19:30 Αποφασίστηκε να υπάρξει ψηφοφορία για αγώνα ειδι8κής διαχείρισης σε περίπτωση που ο Φοίνικας δεχτεί να κατέβει να αγωνιστεί.

Το gazzetta.gr θα σας ενημερώνει με το ρεπορτάζ που κάνει και θα συνεχίσει να κάνει χωρίς να παίρνει θέση.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα