Στέφανος Ψαρράς: Διαπρέπει στις ΗΠΑ και το Κολέγιο Bard ο 20χρονος γκαρντ! (vids)

Gazzetta team
Στέφανος Ψαρράς: Διαπρέπει στις ΗΠΑ και το Κολέγιο Bard ο 20χρονος γκαρντ! (vids)

bet365

Ο Στέφανος Ψαρράς, που ανήκε στο δυναμικό του Δούκα και του Παναθηναϊκού, φοράει την φανέλα του κολεγίου Bard κι έφτασε στην πρώτη του διάκριση!

Ο 20χρονος γκαρντ είναι ένα ακόμα Ελληνόπουλο, που αποφάσισε να ανοίξει τα «φτερά» του στο εξωτερικό και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στις ΗΠΑ, συνδυάζοντας το μπάσκετ με την εκπαίδευση.

Ο Ψαρράς, που έχει φορέσει την φανέλα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και του Παναθηναϊκού, είναι πλέον πρωτοετής στο Bard College, στο οποίο και πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις, δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει.

Ο Ψαρράς πήρε το βραβείο του «Rookie of the Week» στη Liberty League πριν από λίγες ημέρες, καθώς στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της ομάδας του σημείωσε 10 πόντους και 12 ριμπάουντ σε 40 λεπτά αγώνα κόντρα στο Becker, με τους Ράπτορς να κάνουν την ανατροπή και να φτάνουν στη νίκη.

Ωστόσο, ο νεαρός αθλητής δεν... επαναπαύτηκε εκεί.

Οι αριθμοί του ύψους 1.92μ. παίκτη παρουσιάζονται σταθεροί ανά αγωνιστική και μετά από 16 παιχνίδια, έχει κατά μέσο όρο 10.4 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 1.0 κλέψιμο.

Ο Ψαρράς μαζί με τον δευτεροετή Σταμάτη Κουλούρη, για τον οποίο σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr με αφιέρωμά του πριν από λίγες ημέρες, αποτελούν το «καυτό» δίδυμο του Κολεγίου Bard.

Ο Στέφανος Ψαρράς ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία «Triple Crown», για να μεταβεί στο «τριφύλλι», του οποίου υπήρξε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Παίδων την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Ήταν μέλος της μικτής ομάδας της ΕΣΚΑ που πανηγύρισε το 2015, στον Αστακό, το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΚ. Επίσης, έχει παραστάσεις από τις Εθνικές Ομάδες Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων.

Στην ομάδα του Bard των δύο Ελλήνων αγωνίζεται και ο Κύπριος Αυγουστίνος Σωφρονίου (7.9π., 8.3ρ.).

 

Τελευταία Νέα