Νέα μπλεξίματα για τον Γκλεν Ράις Τζούνιορ, τον έδιωξαν οι New Zealand Breakers

Gazzetta team
Νέα μπλεξίματα για τον Γκλεν Ράις Τζούνιορ, τον έδιωξαν οι New Zealand Breakers

bet365

Τα μπλεξίματα που είχε με το νόμο ο 28χρονος παίκτης, οδήγησαν την ομάδα του στο να τού δείξει την πόρτα της εξόδου.

Ο Γκλεν Ράις Τζούνιορ δεν λέει να βάλει μυαλό!

Η ομάδα του, New Zealand Breakers, τον έδιωξε, καθώς παραβίασε τους όρους εγγύησης που του επιβλήθηκαν, μετά από σύλληψή του για βιαιοπραγία.

Ο γιος του πάλαι ποτέ ΝΒΑer, Γκλεν Ράις, αρχικά συνελήφθη στο Άουκλαντ της Νέας Ζηλανδίας στις 14 Νοεμβρίου, μετά από καυγά έξω από μπαρ. Στις 20 Νοεμβρίου έγινε η δίκη, όπου και δεν κρίθηκε ένοχος, κι αφέθη ελεύθερος με εγγύηση. Στις 10 Φεβρουαρίου πρέπει να παρουσιαστεί ξανά στο δικαστήριο. Ωστόσο, η Αστυνομία τον «μάζεψε» ξανά το βράδυ του Σαββάτου (07/12), με την ομάδα να παίρνει την απόφαση να τερματίσει το συμβόλαιό του.

«Το συμβόλαιό του Γκλεν Ράις Τζούνιορ με τους New Zealand Breakers ολοκληρώθηκε άμεσα. Ο κύριος Ράις συνελήφθη από την Αστυνομία, αφού παραβίασε τους όρους του», αναφέρει η ομάδα στην ανακοίνωσή της και πρόσθεσε ότι «θα συνεχίσουμε να βοηθάμε τον κύριο Ράις με τα προβλήματά του, μέχρι να μπορεί να επιστρέψει ελεύθερα στην οικογένειά του και στις ΗΠΑ».

Υπενθυμίζεται ότι το 2016 ο Ράις Τζούνιορ κατηγορήθηκε για κλοπή, ενώ όταν στην Χάποελ Χολόν, είχε γρονθοκοπήσει τον συμπαίκτη του,Γκάι Πνίνι, και τον έστειλε στο νοσοκομείο.

 

Τελευταία Νέα